ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μανούτσο όπως Σόλσκιερ

Μανούτσο όπως Σόλσκιερ
μανουτσο

Το εγκώμιο του Μανούτσο Γκονσάλβες που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό έπλεξε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

« Είναι πολύ ταχύς, μαχητικός επιθετικός και ψηλό παιδί. Τον δοκιμάζαμε εδώ και τρεις εβδομάδες και τα πήγε περίφήμα. Είμαστε χαρούμενοι που υπέγραψε στον σύλλογο» δήλωσε ο πολυνίκης τεχνικός στον τηλεοπτικό σταθμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μανούτσο πάντως δεν αναμένεται να αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν με την πρώτη ομάδα των «μπέμπηδων». « Νομίζω πως θα χρειαστούν μερικοί μήνες για να προσαρμοστεί. Ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχει» συμπλήρωσε ο Φέργκιουσον που παραλλήλισε τον Αφρικανό με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

« Το ίδιο έλεγα και για τον Σόλσκιερ όταν έφτασε στο «Ολντ Τράφορντ». Πίστευα πως θα χρειαστεί ένα-δύο χρόνια με την δεύτερη ομάδα όμως εκείνος μετά από τρία-τέσσερα παιχνίδια βρέθηκε στην πρώτη! Τα πάντα εξαρτώνται από το παιδί (σ.σ.: Μανούτσο. Το θέμα είναι να εγκλιματισθεί να έχει την διάθεση να μάθει. Κάθε νέος ποδοσφαιριστής πρέπει να μαθαίνει».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις το ενδεχόμενο ο Μανούτσο Γκονσάλβες να μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό, έστω με την μορφή δανεισμού μάλλον απομακρύνεται...





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ