ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μανούσος: "Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς"

Μανούσος: "Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μανούσος πέρασε στην αντεπίθεση μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο φινάλε του Καλλονή-Παναθηναϊκός, με πρωταγωνιστές κάποιους εκ των φίλων των "πρασίνων". Διαβάστε το μήνυμά του στο Facebook.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της Καλλονής από τον Παναθηναϊκό από οπαδούς του "τριφυλιού" (στη συντριπτική τους πλειονότητα ήταν ντόπιοι), για τον υποβιβασμό της ομάδας της Λέσβου, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των ανθρώπων της.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και συνομίλησε σε έντονο ύφος εκείνη τη στιγμή με φίλους του Παναθηναϊκού ενώ μία ημέρα αργότερα πήρε θέση και ο Γιώργος Μανούσος μεσω του λογαριασμού στο Facebook.

Ο αρχηγός της Καλλονής χαρακτήρισε ντροπιαστικά τα όσα συνέβησαν για όλους τους Λέσβιους, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να διανοηθεί το γεγονός ότι τον έβριζαν συμπατριώτες του Παναθηναϊκοί. Αναλυτικά το μήνυμά του μέσω των social media:

"Όσα έγιναν χτες ήταν ντροπιαστικά για όλους τους Λέσβιους. Η ομάδα του νησιού θα προσπαθήσει εγώ και όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουμε να στενοχωρήσουμε όσους χαίρονται με τις ήττες μας. Όσο για μένα τι να πω. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.

Το να δέχεσαι επίθεση από ξένους και αντιπάλους το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο που από παιδάκι τόσο πολύ αγαπώ και υπηρετώ πιστά δίνοντας πάντα τον καλύτερο των δυνατοτήτων μου αλλά να με βρίζουν οι συμπατριώτες μου Παναθηναικοι ξεπερνάει τον εαυτό μου!!! Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς!!!

Όσα έγιναν χτες ήταν ντροπιαστικά για όλους τους λέσβιους. Η ομάδα του νησιού θα προσπαθήσει εγώ και όλοι οι παίκτες θα ...

Posted by Giwrgos Manousos on Tuesday, January 12, 2016
TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ