ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Εμφύλιος" στη Μυτιλήνη με Καλλονή και Αιολικό

"Εμφύλιος" στη Μυτιλήνη με Καλλονή και Αιολικό

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανήρτησαν μία σημαία του Αιολικού και ζήτησαν τον υποβιβασμό της ΑΕΛ Καλλονής, γεγονός που προκάλεσε την οργή του προέδρου της, Νίκου Μιχαλάκη. (VIDEOS)

Μία τοπική διαμάχη που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της Μυτιλήνης, αναδείχτηκε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ΑΕΛ Καλλονής - Παναθηναϊκός στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, τη Δευτέρα (11/1).

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού παράμειναν στις θέσεις τους για λίγη ώρα, μετά από εντολή της Αστυνομίας, ώστε να αποχωρήσουν πρώτα οι φίλαθλοι της Καλλονής. Εξυπακούεται πως λόγω της γεωγραφικής θέσης του νησιού, στη συντριπτική πλειονότητα τους ήταν ντόπιοι.

Κάποιοι εκ των φίλων του Παναθηναϊκού ανήρτησαν μία σημαία του Αιολικού και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα. Στα πρώτα λεπτά "Αίο, Αίο" και έπειτα "εκεί, εκεί στη Β' Εθνική", προφανώς λόγω της τελευταίας θέσης που καταλαμβάνει η Καλλονή στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα συνθήματα προκάλεσαν τον εκνευρισμό του προέδρου της ΑΕΛΚ, Νίκου Μιχαλάκη, ο οποίος κατευθύνθηκε προς τους θεατές και συνομίλησε μαζί τους σε έντονο ύφος, γεγονός που έφερε την αντίδραση των δεύτερων.

Δεν άντεξε το τρολάρισμα Αιολικών και Παναθηναϊκών ο Πρόεδρος... Δεν έχει εισιτήρια του χρόνου. Σάμπως θα έχει Super League το νησί;

Posted by ΓκασμαΔίας on Monday, January 11, 2016

Με την παρέμβαση των ανθρώπων οι οποίοι τον συνόδευαν, ο Νίκος Μιχαλάκης απομακρύνθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ εκείνοι τον αποδοκίμασαν, με φράσεις όπως "για ψαράκι με τον Μαρινάκη" και "εκεί, στην Α' τοπική".

Πέντε δευτερόλεπτα σύνθημα οι Αιολικοί, τρεις ώρες σκορδοκαούρα ο Πρόεδρος...

Posted by ΓκασμαΔίας on Monday, January 11, 2016

Πηγή: "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ