ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Η ανάρτηση του Μανωλά μετά την πρεμιέρα της Νάπολι: "Καλή αρχή, μπράβο παιδιά"

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα | 7 Αυγούστος 2019
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα | 7 Αυγούστος 2019 @2019 LYNNE SLADKY/AP IMAGES

Ο Κώστας Μανωλάς με ανάρτησή του στο Instagram συνεχάρη τους συμπαίκτες του μετά τη νίκη της Νάπολι επί της Βενέτσια με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική της Serie A.

Η Νάπολι επικράτησε 2-0 της νεοφώτιστης Βενέτσια για την πρώτη αγωνιστική της Serie A με τον Κώστα Μανωλά να αγωνίζεται βασικός σε όλο το 90λεπτο.

Μάλιστα, ο Ναξιώτης κεντρικός αμυντικός μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό με ολόκληρη την ομάδα της Νάπολι. Παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήριά του στους συμπαίκτες του. "Καλή αρχή, μπράβο παιδιά" έγραψε συγκεκριμένα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε πως πλέον είναι θέμα χρόνου πλέον να "κλειδώσει" η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Το SPORT24 αποκάλυψε αποκλειστικά από το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης (17/8) την ενεργοποίηση της βόμβας Μανωλά από τους "ερυθρόλευκους".

Ο Κώστας Μανωλάς είναι δρομολογημένος για Πειραιά, έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένουν λεπτομέρειες όσον αφορά στον τρόπο καταβολής των χρημάτων, προκειμένου να κλείσει οριστικά το deal.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ