ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: Η Σαλερνιτάνα μπήκε σφήνα στην Βερόνα για την απόκτησή του

Ο Κώστας Μανωλάς
Ο Κώστας Μανωλάς INTIME

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί μήλον της έριδος για τις ομάδες της Serie A, με Ιταλό δημοσιογράφο να αποκαλύπτει πως η Σαλερνιτάνα μπήκε σφήνα στην Βερόνα για να εντάξει εκείνη στο δυναμικό της τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Από τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου ο Κώστας Μανωλάς είναι free agent μετά από τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Σαρζά και το γεγονός αυτό έχει κάνει αρκετές ομάδες να δουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Τις τελευταίες ημέρες η Βερόνα έκανε βήμα μπροστά και προσπάθησε να τον δελεάσει, προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν με απολαβές ύψους 400.000 ευρώ, όμως φαίνεται πως δεν είναι η μόνη που "παίζει μπάλα" για τον πρώην άσο των Ρόμα και Νάπολι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό τουλάχιστον μαρτυράει το ρεπορτάζ του Νικολό Σκίρα, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να αποκαλύπτει την Παρασκευή (02/02) μέσω Twitter πως η Σαλερνιτάνα προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει για λογαριασμό της.

"Η Σαλερνιτάνα προσφέρει στον Μανωλά συμβόλαιο για πέντε μήνες έναντι 500.000 ευρώ και οψιόν για άλλα δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, αν παραμείνει στην Serie A", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ