ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: Κοντά σε deal η Βερόνα, τόσα του προσφέρει για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής σε ματς με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016 | 14 Νοεμβρίου 2014
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής σε ματς με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016 | 14 Νοεμβρίου 2014 @2014 THANASSIS STAVRAKIS/AP IMAGES

Η Βερόνα δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να εντάξει στο δυναμικό της έναν έμπειρο στόπερ στο παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με το "Tuttomercatoweb" αισιοδοξεί για deal με τον Κώστα Μανωλά ως το τέλος της σεζόν.

Ο Κώστας Μανωλάς ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά από το τέλος της συνεργασίας του με την Αλ Σαρζά στα μέσα Ιανουαρίου και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η Βερόνα.

Οι τζαλομπλού, που δίνουν μάχη τη φετινή σεζόν για να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια της Serie A, αναζητούν έναν παίκτη για να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνάς τους, με την ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" να υποστηρίζει πως αισιοδοξούν για συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά προσφέροντάς του 400.00 ευρώ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Πλησιάζει η επιστροφή στην Ιταλία του έμπειρου στόπερ, Κώστα Μανωλά (32 ετών). Ο πρώην της Ρόμα διαπραγματεύεται με την Ελλάς Βερόνα, έτοιμη να ξαναφέρει στην Serie A τον Έλληνα που στη χώρα μας έχει ήδη φορέσει τη φανέλα των Ρόμα και Νάπολι.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις, με την Βερόνα να προσφέρει στον 32χρονο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με αποδοχές ύψους 400.000 ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν πλησιάσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό τόσο η Σασουόλο όσο και η Σαλερνιτάνα", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SERIE A ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ