ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: Η Βερόνα του έκανε πρόταση για να γυρίσει στην Ιταλία, αποκάλυψε ο Αλφρέντο Πεντουλά

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020 INTIME

Το σενάριο επιστροφής του Κώστα Μανωλά στην Ιταλία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, με τον δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντουλά να αποκαλύπτει η Βερόνα τού έκανε πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και περιμένει απάντησή του.

Ο Κώστας Μανωλάς παραμένει ελεύθερος από τα μέσα Ιανουαρίου μετά από τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Σάρζα και δύο από τις ομάδες που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα ως υποψήφιες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ήταν η Πόρτο και η Σαλερνιτάνα.

Παρά το όποιο ενδιαφέρον, το φλερτ των δύο ομάδων δεν προχώρησε σε κάποια επίσημη πρόταση, ωστόσο δεν αποκλείεται στο παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να βρεθεί ομάδα για να επιστρέψει άμεσα στην δράση ο έμπειρος μπακ.

Αυτή θα είναι η Βερόνα, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντουλά, να αποκαλύπτει πως οι Βερονέζοι, που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην Serie A (είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά από 22 αγωνιστικές) έκαναν πρόταση στον Μανωλά και περιμένουν με αγωνία την απάντησή του.

"Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία. Το βράδυ της Τρίτης υπήρχε επαφή με την Βερόνα που του προσέφερε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους.

Ο Μανωλάς σκέφτεται την πρόταση της Βερόνα, δεν έχει δώσει ακόμη την οριστική απάντησή του, αλλά λαμβάνει σοβαρά υπόψη την πρότασή της", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ