SERIE A

Μανωλάς: Έτοιμος για το ντεμπούτο του με την Σαλερνιτάνα, κόντρα στην Μόντσα

Μανωλάς: Έτοιμος για το ντεμπούτο του με την Σαλερνιτάνα, κόντρα στην Μόντσα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Φάμπιο Λιβεράνι σχεδιάζει να ανακατέψει την τράπουλα για να παίξει τα τελευταία χαρτιά της Σαλερνιτάνα για παραμονή, με ιταλικά μέσα να γράφουν πως ο Κώστας Μανωλάς προορίζεται για βασικός στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με την Μόντσα.

Η 25η αγωνιστική της Serie A έφερε την Σαλερνιτάνα σε πολύ δεινή βαθμολογική θέση μετά το 0-4 από την πρωτοπόρο Ίντερ στο "Μεάτσα" και ακόμη πιο κοντά στην δεύτερη κατηγορία, με την απόστασή της από τη γραμμή της σωτηρίας να είναι πλέον στους επτά βαθμούς.

"Πρέπει να δούμε την πείνα των παικτών και για μένα είναι σημαντικό να καταλάβω ποιός ελπίζει ακόμη, ποιος έχει φως στα μάτια του για να πολεμήσει.

Πλέον, η ενδεκάδα που θα κατεβάζω στους αγώνες θα κρίνεται από αυτά που θα βλέπω στις προπονήσεις και τα κίνητρα των παικτών", είχε δηλώσει ο Φάμπιο Λιβεράνι στο φινάλε του αγώνα στο Μιλάνο, που έκανε πικρό ντεμπούτο στο πάγκο, με τις πρώτες αλλαγές να αναμένονται από το ερχόμενο Σάββατο.

Τότε που η ομάδα από το Σαλέρνο θα υποδεχτεί την Μόντσα (24/02, 19:00), με τοπικά μέσα του Σαλέρνο να αναφέρουν πως ο Λιβεράνι θα δώσει χρόνο σε νέα πρόσωπα που δεν είχαν πάρει λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα.

"Αρχής γενομένης από την άμυνα, όπου ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο ο Μανωλάς. Ο Έλληνας στόπερ αναμενόταν να παίξει από την αρχή στο Μιλάνο αλλά μία ίωση που είχε τον αποδυνάμωσε και τον έστειλε στον πάγκο", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "Salernitananews.it", προσθέτοντας πως έχουν τεθεί οριστικά εκτός μάχης οι Πιερότσι, Πιρόλα και Γκιόμπερ και πως ενδέχεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Φάτσιο.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ