ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Μανωλάς: Ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τη Σαρζά και παρουσιάστηκε ως Έλληνας πολεμιστής

Μανωλάς: Ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τη Σαρζά και παρουσιάστηκε ως Έλληνας πολεμιστής
SHARJAH FC

Ο Κώστας Μανωλάς ανακοινώθηκε από τη Σαρζά η οποία έκανε γνωστό πως ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντουμπάι.

Ο Κώστας Μανωλάς, όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τη Σαρζά η οποία έκανε γνωστό πως ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα από το Ντουμπάι, κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης.

Μάλιστα η παρουσίαση του από την ομάδα της Σαρζά έγινε με μια φωτογραφία κολάζ που τον παρουσιάζει σαν Έλληνα πολεμιστή.

Και η ανακοίνωση αναφέρει: "Ένας Έλληνας πολεμιστής στην ομάδα μας. Υποδεχόμαστε τον Έλληνα αμυντικό από τον Ολυμπιακό που υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια".

Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μανωλάς θα του αποφέρει συνολικά πάνω από 4.500.000 ευρώ. Και έτσι, ο Έλληνας στόπερ θα επιστρέψει με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή των καλύτερα αμειβόμενων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, πάνω από τον Ταξιάρχη Φούντα, τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Τσιμίκα.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ