ΛΑΤΣΙΟ

Μανδάς: "Όνειρο η Λάτσιο, μπορώ να μάθω πολλά από τον Προβεντέλ"

Μανδάς: "Όνειρο η Λάτσιο, μπορώ να μάθω πολλά από τον Προβεντέλ"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Μανδάς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Λάτσιο στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, με τον 21χρονο κίπερ να ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων πως δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή όταν του έγινε η πρόταση από την ιταλική ομάδα.

Η περασμένη σεζόν τον βρήκε να καθιερώνεται στον ΟΦΗ και να κάνει αρκετά καλά παιχνίδια και αυτό του έδωσε το εισιτήριο για ένα από τα τοπ πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης, με την Λάτσιο να έρχεται σε συμφωνία με τους Κρητικούς και να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή.

Εδώ και δέκα ημέρες ο νεαρός γκολκίπερ βρίσκεται στην γειτονική χώρα κάνοντας προπονήσεις με τους Ρωμαίους, με τον Μανδά να παραχωρεί την Δευτέρα (11/09) τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Λάτσιο και να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για το άλμα που έκανε στην καριέρα του.

"Η Λάτσιο με κυνήγησε και με πλησίασε μετά από ένα καλό πρωτάθλημα που έκανα πέρυσι. Δεν το σκέφτηκα στιγμή και ήρθα, το ήθελα πάρα πολύ.

Είμαι ένας γκολκίπερ που μου αρέσει να διαβάζω τα παιχνίδια και τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν οι αμυντικοί. Δουλεύω για να βοηθάω πάντα την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Όλοι θέλουν να κατακτούν τίτλους και τρόπαια επειδή αυτό είναι που μετράει σε μία ομάδα. Εδώ μπορώ να μάθω πολλά, οι συμπαίκτες μου με έχουν ήδη βοηθήσει πολύ στις προπονήσεις. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι", τόνισε ο Μανδάς, ενώ ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης των "αετών" ο οποίος είναι σημείο αναφοράς για εκείνον, απάντησε:

"Είναι δύσκολο να πω ονόματα, παρακολουθούσα την Λάτσιο και μου άρεσαν πολλοί παίκτες. Ειδικότερα ο Προβεντέλ, που έκανε πέρυσι μία εξαιρετική χρονιά.

Είναι τιμή για μένα και είμαι τυχερός που θα μπορώ να δουλέψω μαζί του, για μένα είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από εκείνον μπορώ να μάθω πάρα πολλά και το μικρό διάστημα που είμαι εδώ, νιώθω πως έχω ήδη ωριμάσει πάρα πολύ".

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ