ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνατζερ Σοριάνο στο Sport24.gr: "Σας διαβεβαιώ ότι δεν θα πάει στον Ολυμπιακό"

Salzburg's Jonatan Soriano celebrates after scoring during the Europa League round of 32 second leg soccer match between  Red Bull Salzburg and Ajax in Salzburg, Austria, on Thursday, Feb. 27. 2014. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Σοριάνο AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Ο μάνατζερ του Χόναταν Σοριάνο, Χοσέ Μαρία Ορομπίτς, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι ο Ισπανός επιθετικός δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Διαβάστε την κατηγορηματική δήλωση που έκανε.

Ένας από τους επιθετικούς που βρίσκονται, ή τουλάχιστον βρέθηκε, στη λίστα του Ολυμπιακού ήταν ο Χόναταν Σοριάνο, για τον οποίο έχετε διαβάσει εδώ και μερικές μέρες στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ. Ο 33χρονος πλέον Ισπανός επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος μετά την περιπέτειά του στην Κίνα, αλλά σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, δεν πρόκειται να πιάσει... λιμάνι.

Ο Χοσέ Μαρία Ορομπίτς που εκπροσωπεί τον πρώην επιθετικό της Ζάλτσμπουργκ, μίλησε στο Sport24.gr, αλλά ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση ο πολύπειρος στράικερ να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μάνατζερ, που εκπροσωπεί και τον Όσκαρ Γκαρθία, ανέφερε τα εξής:

"Μας ρώτησε ένας μεσάζοντας πριν από ένα μήνα. Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα από τότε που έφυγε ο Όσκαρ Γκαρθία. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να πάει ο Σοριάνο στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σοριάνο, Μπέργκ και στο βάθος Φακούντο!
Ολυμπιακός: Στο... σημάδι από το 2011 ο Σοριάνο

AP Photo/Kerstin Joensson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ