CHAMPIONS LEAGUE

Μαν. Γιουνάιτεντ - Πόρτο 2-2

Μαν. Γιουνάιτεντ - Πόρτο 2-2
μπρούνο άλβες

Η Πόρτο έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έφυγε από το "Ολντ Τράφορντ" με το 2-2 (videos)

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ματς, και αν κάποια ομάδα έπρεπε να πάρει την νίκη, ήταν η δική τους.
Κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς με τον Κριστιάν Ροντρίγκες, οι "μπέμπηδες" έκαναν την ανατροπή χάρη κυρίως στον Ρούνεϊ, αλλά και τον Μπρούνο Άλβες, όμως ισοφαρίστηκαν στο 89' από τον Μαριάνο Γκονζάλες.

Οι "δράκοι" μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 3' με το σουτ του Λισάντρο Λόπες να αποκρούει ο Φαν Ντερ Σαρ.

Ένα λεπτό όμως αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κριστιάν Ροντρίγκες, "παγώνοντας" το "θέατρο των ονείρων".

Ο Τζόνι Έβανς δεν κατάφερε να διώξει καλά την μπάλα από την περιοχή, αυτή πήγε στον Ουρουγουανό και ο τελευταίος με σουτ με το εξαιρετικό του αριστερό πόδι έκανε το 0-1.

Στο 6' οι Πορτογάλοι απείλησαν και πάλι με τον Λισάντρο Λόπες, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Φαν Ντε Σαρ, ενώ η πρώτη καλή στιγμή για τους "μπέμπηδες" ήρθε στο 14', όταν ο Τζον Ο'Σέι έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Κριστιανο Ρονάλντο έπιασε την κεφαλιά και ο Έλτον απέκρουσε.

Ένα λεπτό μετά ο Μπρούνο Άλβες έκανε... δώρο την ισοφάριση στον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός γύρισε την μπάλα στον Έλτον χωρίς να ελέγξει, όμως ο Άγγλος ήταν... ξεχασμένος πίσω από την άμυνα και έτσι βγήκε τετ-α-τετ με τον Βραζιλιάνο, τον οποίο νίκησε εύκολα με πλασέ.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα παρά το "σοκ" εξακολούθηκαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και να δημιουργούν καλές φάσεις, όπως το σουτ του Ραούλ Μεϊρέλες στο 28', με τον Φαν Ντερ Σαρ να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ μπήκε στο ματς πιο δυνατά και είχε σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 60', με τον Έλτον να αποκρούει αρχικά το ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ του Ρούνεϊ (τον είδε εκτός θέσης) και εν συνεχεία μετά την εκτέλεση του κόρνερ και την κεφαλιά του Νεμάνια Βίντιτς.

Στο 75' η Πόρτο ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τέβες στον Λισάντρο Λόπες και στην επόμενη επίθεση ο Μπρούνο Άλβες έκανε νέο λάθος, καθώς έξω ακριβώς από την περιοχή προ του Κριστιάνο Ρονάλντο χρησιμοποίησε το χέρι για να κόψει την μπάλα και πήρε κίτρινη κάρτα. Πάντως, ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να απειλήσει, καθώς με την εκτέλεση του φάουλ η μπάλα χτύπησε στο τείχος.

Η ανατροπή για την Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε χάρη σε μία μαγική έμπνευση του Ρούνεϊ στο 85', καθώς η μπάλα έφτασε σε αυτόν πλάγια δεξιά στην περιοχή και την χτύπησε με το τακουνάκι στον αέρα, κάνοντας ασίστ στον Κάρλος Τέβες, ο οποίος με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Πόρτο όμως πήρε αυτό που άξιζε, αφού ισοφάρισε με το κοντινό πλασέ του Μαριάνο Γκονζάλες στο 89', με την μπάλα να φτάνει σε αυτόν από την σέντρα του Λισάντρο Λόπες, ενώ βρήκε και στο κεφάλι του Ο'Σέι.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Φαν Ντερ Σαρ, Ο'Σέι, Βίντιτς, Έβανς (72' Γκάρι Νέβιλ), Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Σκόουλς (72' Τέβες), Κριστιάνο Ρονάλντο, Παρκ (59' Γκιγκς), Ρούνεϊ.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Σαπουνάρου, Ρολάντο, Μπρούνο Άλβες, Σισόκο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονζάλες, Ραούλ Μεϊρέλες (79' Τόμας Κόστα) (94' Αντρές Μαντρίντ), Λισάντρο Λόπες, Κριστιάν Ροντρίγκες (79' Μαριάνο Γκονζάλες), Χουλκ.

Μάντσεστερ Γ. - Πόρτο 2-2 (highlights)



Μάντσεστερ Γ. - Πόρτο 2-2 (goals)













































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ