ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάντο: "Με παρακολουθεί η Λίβερπουλ"

Μασάντο: "Με παρακολουθεί η Λίβερπουλ"
INTIME SPORTS

Ο Πάουλο Μασάντο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και δήλωσε πως αποτελεί όνειρο γι αυτόν η συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ

Την Κυριακή δημοσίευμα της "record" έκανε λόγο για ζεστό ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον μέσο του Ολυμπιακού Πάουλο Μασάντο.

Μία ημέρα αργότερα (Δευτέρα 29/7) στο φως της δημοσιότητας βγήκαν κάποιες δηλώσεις του 27άχρονου Πορτογάλου άσου που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας.

"Είναι αλήθεια πως η Λίβερπουλ με παρακολουθεί εδώ και καιρό", είπε αρχικά ο Μασάντο στην ιστοσελίδα cmjornal και συνέχισε:

"Είναι τιμή για μένα να ενδιαφέρονται τόσο γνωστές ομάδες. Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί μία ημέρα στην Ισπανία και την Αγγλία.

Το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ έχει μεγάλη αξία και θα βοηθήσει την καριέρα μου, ενώ θα μπορέσω να συνεχίσω να βρίσκομαι στις επιλογές της Πορτογαλίας".

Κλείνοντας, τόνισε: "Θέλω να ξεκαθαρίσω πως παρότι θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία, η όποια ομάδα θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον Ολυμπιακό στον οποίο έχω όλη μου την προσοχή".

Η τελική απόφαση της Λίβερπουλ για τον Πορτογάλο άσο θα παρθεί στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο 3/8 στην Αγγλία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ