ΜΙΛΑΝ

Μαλντίνι: "Έχουμε καλές πιθανότητες να κρατήσουμε τον Λεάο στη Μίλαν"

Ο Ράφαελ Λεάο
Ο Ράφαελ Λεάο @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο τεχνικός διευθυντή της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, δήλωσε ότι οι ροσονέρι έχει καλές πιθανότητες για να κρατήσει τον Λεάο στο Μιλάνο, παρά το ενδιαφέρον της Τσέλσι που προτίθεται να του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο.

Ο Πάολο Μαλντίνι μιλώντας στην ιταλική gazzetta dello sport, αναφέρθηκε στο ζήτημα της επέκτασης του συμβολαίου του Ράφαελ Λεάο, ο οποίος είχε μαγνητίσει τα βλέμματα της Τσέλσι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο 23χρονος φορ έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν έως το 2024, ωστόσο οι μπλε δεν είχαν πρόβλημα του προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον κάνουν δικό τους.

Ο άλλοτε θρυλικός στόπερ της Μίλαν και νυν τεχνικός διευθυντής της ανέφερε ότι ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός γνωρίζει ότι στους ροσονέρι βρήκε το καλύτερο περιβάλλον για να βελτιωθεί και ότι εφόσον βελτιωθεί η ομάδα στο μέλλον θα μπορέσει να ανταμειφθεί ικανοποιητικά και στο οικονομικό σκέλος.

"Ο Λεάο μας είναι ευγνώμων και με ενδιαφέρει τι μας λέει. Καταλαβαίνει ότι ο δρόμος τα επόμενα χρόνια πρέπει να είναι στο Μιλάνο, το καταλαβαίνει και μας το λέει. Μετά θα υπάρξει διαπραγμάτευση, αλλά ξέρουμε ότι οι ισχυροί παίκτες πρέπει να πληρωθούν για την αξία τους.

Εάν η ομάδα μεγαλώσει οικονομικά περαιτέρω, ο Λεάο θα έχει τα πάντα για να ανταγωνιστεί στο μέγιστο. Τότε φυσικά θα είναι στη λίστα με τους παίκτες που δεν παραχωρούνται για όλες τις ομάδες του κόσμου. Νιώθω ότι έχουμε καλές πιθανότητες για να τον κρατήσουμε στο Μιλάνο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαλντίνι για τον Πορτογάλο

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ