CHAMPIONS LEAGUE

Μακκολ: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει"

Μακκολ: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Μάδεργουελ, Στιούαρντ Μακκόλ μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και για το αν ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να προκριθεί.

Για την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο προπονητής της Μάδεργουελ, Στιούαρντ Μακκόλ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ.

Περιμένετε τον Παναθηναϊκό να ξεσπάσει στο δεύτερο μέρος μετά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου;

" Όχι ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό που συνέβη στο πρώτο ματς στην Σκωτία. Με ένα φάουλ ο. φίλος μου ο Χριστοδουλόπουλος έβαλε ένα πανέμορφο γκολ. Ίσως στην Σκωτία αυτό το φάουλ να μην δινόταν καν. Επίσης ένα δεύτερο γκολ ακριβώς το ίδιο με αντεπίθεση. Εν συνεχεία ήταν λογικό η ζέστη να επηρεάσει τους παίκτες μου. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μας μόνο στο πρώτο μέρος".

Έχοντας εικόνα του Παναθηναϊκού θεωρείται ότι μπορεί να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ;

" Ναι πιστεύω ότι έχουν ελπίδες για να κερδίσουν τα επόμενα παιχνίδια. Έχουν καλούς παίκτες και καλούς αμυντικούς στο ρόστερ τους όπως ο Σισοκό, ο Χριστοδουλόπουλος. Φυσικά εξαρτάται και από τον αντίπαλο και επίσης έχει και άλλους παίκτες να εντάξει στην ομάδα του αλλά θεωρώ ότι μπορεί να περάσει".

Πως κρίνεται την ατμόσφαιρα στο γήπεδο;

" Νομίζω ότι επειδή υπάρχει ταρτάν ανάμεσα στον αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να υπάρξει εκφοβιστική ατμόσφαιρα όπως στην Σκωτία αλλά και πάλι ήταν ζεστή αλλά όχι απειλητική το οποίο σίγουρα δεν είναι καλό για τον Παναθηναϊκό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ