ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακέντα: "Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Makeda, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα με δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΠΑΠ TV αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής υποστηρίζοντας πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ολυμπιακό στο "αιώνιο" ντέρμπι με τους πράσινους να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση κατάκτηση της 5ης θέσης αλλά και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ TV για την αναμέτρηση της κόντρα στους "ερυθρόλευκους" και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στο τρίποντο.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Φυσικά και μπορούμε να το κερδίσουμε, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και σαν παίκτες ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε και να δώσουμε πάνω από το 100% γιατί αυτά τα παιχνίδια σημαίνουν πολλά για εμάς, για τους οπαδούς μας και θέλουμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για τον στόχο της 5ης θέσης:
"Ξέρουμε ότι το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι η ομάδα θα πάρει τα πάνω της. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην 5η θέση".

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού:
"Ο διευθυντής και ο προπονητής κάνουν καταπληκτική δουλειά για την ομάδα εξελίσσοντας νέους παίκτες μαζί με πιο έμπειρους παίκτες. Βλέπω μόνο θετικά πράγματα στο μέλλον του Παναθηναϊκού".

Για τον προσωπικό του στόχο:
"Αυτή η ομάδα έδειξε πίστη σε εμένα και θα βάλω τα δυνατά μου από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φυσικά και η επόμενη σεζόν είναι εξίσου σημαντική για εμάς και θέλω να είμαι μέρος της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ