ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακάι: "Αυτή τη φορά θα τα καταφέρει η Μπάγερν"

Μακάι: "Αυτή τη φορά θα τα καταφέρει η Μπάγερν"

Σίγουρος φαίνεται να είναι ο Ολλανδός, πως φέτος η πρώην ομάδα του θα καταφέρει να σηκώσει το Champions League ενάντια στην Ντόρτμουντ.

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, Ρόι Μακάι, είναι σίγουρος πως φέτος οι Βαυαροί θα βγουν οι μεγάλοι νικητές του τελικού του Champions League ενάντια στην Ντόρτμουντ.

Πέρυσι, οι πρωταθλητές Γερμανίας έχασαν στον τελικό από την Τσέλσι, ενώ το ίδιο συνέβη και με αντίπαλο την Ίντερ στον τελικό του 2010.

Ωστόσο, ο Μακάι είναι αισιόδοξος πως αυτή η "κατάρα" των τελικών θα αλλάξει φέτος και η Μπάγερν θα επιστρέψει με την κούπα.

"Πιστεύω ότι η Μπάγερν θα κερδίσει το Σάββατο. Αν η ομάδα παίξει έτσι όπως έπαιξε στα ημιτελικά, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει", δήλωσε ο Ολλανδός στο επίσημο σάιτ της Μπουντεσλίγκα.

"Βέβαια, σε μια τέτοια αναμέτρηση δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος για τίποτα, έτσι λένε όλοι, αλλά εγώ πιστεύω ότι η Μπάγερν θα τα καταφέρει αυτή τη φορά".

"Η Ντόρτμουντ είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά η Μπάγερν είναι λίγο καλύτερη. Όμως δεν γίνεται η Μπάγερν να χάσει αυτό τον τελικό".

Αυτά ήταν τα λόγια του Μακάι, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα των Βαυαρών από το 2003 ως το 2007, κερδίζοντας δυο πρωταθλήματα Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ