ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Mαϊστόροβιτς: "Προσοχή και σοβαρότητα"

Mαϊστόροβιτς: "Προσοχή και σοβαρότητα"
μαιστοροβιτς

O Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς αποτέλεσε μεταγραφική έκπληξη για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Eξέδρα" δηλώνει ικανοποιημένος από τη νέα του ομάδα και την προετοιμασία στο Ελατοχώρι Πιερίας.
" Γίνεται καλή δουλειά και αυτό θα φανεί όταν θα φύγει η κούραση. Ο προπονητής είναι καλός, άρχισε να βοηθά και ο καιρός για να κάνουμε πιο άνετα προπονήσεις. Τη στιγμή που γίνεται σκληρή δουλειά είναι επόμενο να υπάρχει και κούραση. Πρέπει, επίσης, να πω ότι είμαστε σε ένα ζεστό περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές.

Οι οπαδοί μας είναι ενθουσιώδεις και αυτό μας δημιουργεί αισιοδοξία. Είναι πολύ καλό να βλέπεις αισιόδοξα την ζωή. Θα κατέβουμε αποφασισμένοι για όλα, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, αλλά δεν πρέπει να μας παρασύρει ο ενθουσιασμός των οπαδών. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα όλες τις ομάδες και πάντα να γνωρίζουμε ότι είμαστε νεοφώτιστοι με στόχο την παραμονή.

Δεν θα αρκεστούμε σε αυτό, θα προσπαθήσουμε για κάτι παραπάνω, αλλά ποτέ όμως να μην ξεφύγουμε από τον στρατηγικό στόχο. Η Σούπερλίγκα έχει άλλα δεδομένα, όλα τα ματς είναι δύσκολα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή".
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ