ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μαγκουάιρ: "Θα τερματίσουμε εντός τετράδας και με τρόπαιο, εμπιστευόμαστε τον προπονητή"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, αν και παραδέχθηκε ότι οι εμφανίσεις της ομάδας δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητά της, υποστήριξε ότι διαθέτει σπουδαίους παίκτες για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, ενώ διέψευσε ότι ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν χαίρει της εμπιστοσύνης των αποδυτηρίων.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ για την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγγλικός σύλλογος φαίνεται πως είναι πολλά.

Ο αρχηγός των Κόκκινων Διαβόλων έριξε την ευθύνη για τις εμφανίσεις στους παίκτες, ωστόσο φρόντισε να στείλει το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας, υποστηρίζοντας πως διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές που θα τη βοηθήσουν να ανακάμψει και να βρει τον καλό της εαυτό.

"Έχουμε απογοητεύσει τους οπαδούς, αλλά πρέπει να βγούμε μαχητές. Αυτή η ομάδα τερμάτισε δεύτερη πέρυσι. Έχουμε μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα φέτος, οπότε πρέπει να δείξουμε τη σωστή συμπεριφορά.

Έχουμε μεγάλους παίκτες στην ομάδα, ηγέτες. Βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Πρέπει από τη Δευτέρα να ξεκινήσουμε μια σωστή πορεία.

Προφανώς έχω δει πολλές κριτικές και πολλές από αυτές είναι απολύτως σωστές. Από όσα είπαν οι οπαδοί και οι πρώην παίκτες τα κατανοούμε όλα. Πολλά από αυτά είναι δικαιολογημένα και όλοι πρέπει να αναλάβουμε τεράστιες ευθύνες, εγώ ως αρχηγός τις περισσότερες. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά ως ομάδα".

Τα δημοσιεύματα ωστόσο, κάνουν λόγο για μεγάλη κρίση στα αποδυτήρια των Κόκκινων Διαβόλων, υποστηρίζοντας πως ο Γερμανός κόουτς δεν απολαμβάνει πλέον την εμπιστοσύνη των παικτών, εκ των οποίων πολλοί μάλιστα θέλουν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Από τη μεριά του ο Μαγκουάιρ θέλησε να διαψεύσει τα σενάρια αυτά. Αντίθετα, ισχυρίστηκε ότι όλοι οι παίκτες σέβονται και εκτιμούν τον Ράγκνικ, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η ομάδα θα τερματίσει εντός των πρώτων τεσσάρων θέσεων, κατακτώντας μάλιστα κι ένα τρόπαιο.

"Ο προπονητής έχει επίδραση σε μας. Ακούμε τόσο εκείνον, όσο και το επιτελείο του και αφού ξεκινήσει το παιχνίδι μετά εξαρτάται από εμάς. Η λεπτομέρεια και η προετοιμασία που κάνει είναι τεράστια. Έχουμε πλήρη σεβασμό και εμπιστοσύνη στις μεθόδους του. Είναι δύσκολο όταν η προπονητική ομάδα αλλάζει στη μέση της σεζόν, όπως συμβαίνει σε πολλούς συλλόγους.

Θα το ξαναπώ, εξαρτάται από εμάς ως παίκτες. Η ποιότητα και οι ηγέτες είναι στην ομάδα για να εξασφαλίσουν ότι θα τελειώσουμε τη σεζόν στην πρώτη τετράδα και με ένα τρόπαιο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ