ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Μαγκουάιρ για το γιουχάρισμα στον Χέντερσον: "Οι σωστοί οπαδοί δεν αποδοκιμάζουν τους παίκτες"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας σε ματς των προκριματικών του Euro απέναντι στην Ουκρανία | 26 Μαρτίου 2023
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας σε ματς των προκριματικών του Euro απέναντι στην Ουκρανία | 26 Μαρτίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Χάρι Μαγκουάιρ υπερασπίστηκε τον Τζόρνταν Χέντερσον που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Αγγλίας, ζητώντας από τον κόσμο να μην επικρίνει τους ποδοσφαιριστές.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δέχθηκε γιουχάρισμα από τους φίλους στης Αγγλίας στο φιλικό με την Αυστραλία όταν έγινε αλλαγή και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο να τον επικρίνει γιατί πήγε στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ το καλοκαίρι.

Τον συμπαίκτη του στα "τρία λιοντάτια" υπερασπίστηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει δεχθεί πολλάκις αποδοκιμασίες.

"Οι σωστοί οπαδοί της Αγγλίας δεν αποδοκιμάζουν τους παίκτες. Μην αποδοκιμάζετε ποδοσφαιριστές που αφιερώνουν τη ζωή τους για να παίξουν και κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν αυτή τη χώρα να έχει καλές αναμνήσεις και ιδιαίτερες στιγμές για αυτούς και τις οικογένειές τους", είπε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ