ΑΡΣΕΝΑΛ

Μάχη Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ για Χριστοφή

Μάχη Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ για Χριστοφή
Χριστοφή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Δημήτρης Χριστοφή της Ομόνοιας, βρίσκεται στο στόχαστρο των Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ

Μετά τη μάχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, για τον ταλαντούχο παίκτη της Κάρντιφ, Άαρον Ράμσεϊ, που έγινε "κανονιέρης" οι δύο ομάδες ετοιμάζουν νέα μάχη αυτή τη φορά για ένα δικό μας παιδί, τον Δημήτρη Χριστοφή.
Ο 19χρονος διεθνής Κύπριος, (αγωνίστηκε λίγα λεπτά στο φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο στην Πάτρα) βρίσκεται στο στόχαστρο των αγγλικών ομάδων και με το ταλέντο του έχει "τρελάνει" δύο από τα "ιερά τέρατα" της προπονητικής, Φέργκιουσον και Βενγκέρ.

Δείγμα της προοπτικής που έχει ο Χριστοφή, είναι η πρώτη του μεταγραφή από την ΕΝΠ στην Ομόνοια για το ποσό των 800.000 λιρών, δηλαδεί 1 εκατ ευρώ, ποσό που σόκαρε και το Κυπριακό ποδόσφαιρο και φυσικά αποτελεί ρεκόρ.

Πάντως κερδισμένη από την όλη υπόθεση είναι η Ομόνοια, η οποία έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και σύμφωνα με του Άγγλους το ποσό από το οποίο ξεκινάει η διαπραγμάτευση για τον Χριστοφή, είναι 4 εκατ ευρώ! Καθόλου άσχημα...

Δημήτρης Χριστοφή










TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ