STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λυσάνδρου για τα νέα μέτρα: "Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία για την ασφάλεια στα γήπεδα"

PLAYOFFS KAI PLAYOUTS    SUPER LEAGUE (  / EUROKINISSI)
PLAYOFFS KAI PLAYOUTS SUPER LEAGUE ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, σχολίασε στο γερμανικό περιοδικό, Kicker τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας και τον τρόπο εισόδου στα γήπεδα

Τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσαν ότι από την Τρίτη (09/04) τίθεται σε λειτουργία η ψηφιακή διαδικασία εισόδου στα γήπεδα.

Το γερμανικό περιοδικό Kicker ασχολήθηκε εκτενώς με ρεπορτάζ του για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας. Αναφέρθηκε στις κάμερες υψηλές ευκρίνειας, όπως και στον νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα.

Μάλιστα, φιλοξένησε και δηλώσεις του προέδρου της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος ανέφερε: "Προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στα γήπεδα, όλοι θα πρέπει να συνεργαστούμε.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία για την ασφάλεια, την ψηφιοποίηση και τον αθλητισμό, γιατί όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία για την ασφάλεια στα γήπεδα και την άνεση των φιλάθλων. Βήμα βήμα συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ