ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος: "Θα σπάσουμε την κατάρα"

Λυμπερόπουλος: "Θα σπάσουμε την κατάρα"
ΑΕΚ-Λυμπερόπουλος

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα σπάσει την κατάρα που την ακολουθεί συνήθως τον Ιανουάριο, εξέφρασε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά τον αποκλεισμό των "κιτρινόμαυρων" στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας

"Αν είναι σοκ ο αποκλεισμός, θα το δείξει η συνέχεια. Μέσα σε τρεις μέρες, για δεύτερο αγώνα, πληρώσαμε τα λάθη μας.

Δε νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε, έγιναν κάποια λάθη και δυστυχώς τα πληρώσαμε. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε κάποια από τις φάσεις που κάναμε και δυστυχώς πληρώσαμε τα λάθη μας και ήρθε η ήττα",

τόνισε σε δηλώσεις του ο Μεσσήνιος άσος και συνέχισε:

"Η παράδοση λέει ότι ο Γενάρης είναι καταραμένος, αλλά πρέπει να τη σπάσουμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και πάλι.

Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και σε δύσκολες στιγμές, σε πολύ πιο δύσκολες στιγμές από αυτή, ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα.



Αυτό είναι ένα κομβικό σημείο γιατί από το Σάββατο ξεκινάει μια σειρά τελικών και για να τα καταφέρουμε, που εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ.

Αν ο κόσμος, που δεν το πιστεύω με τίποτα, απογοητευτεί, τότε θα απογοητευτούμε κι εμείς και μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο σοκ αυτή η ήττα.



Το φάρμακο είναι η ηρεμία, να σκεφτούμε όλοι το ματς του Σαββάτου και να σκεφτούμε πολύ σοβαρά όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Να υπάρξει ηρεμία από όλους γιατί η ΑΕΚ δεν είναι μόνο οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση. Είναι και ο κόσμος και πρέπει όλοι να έχουν πολύ ηρεμία, για να μην μας πάρει όλους από κάτω".



Στην μεγαλύτερη θέληση της ομάδας του να πάρει τη νίκη απέδωσε ο Στράτος Τζιωρτζιώπουλος (ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ξάνθης) την πρόκριση των Ακριτών στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ.

"Η ομάδα ήταν πολύ διαβασμένη, ξέρουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ και ότι δεν ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ημασταν πειθαρχημένοι, κάναμε δύο ευκαιρίες, σκοράραμε και προκριθήκαμε. Θεωρώ ότι είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και μεγαλύτερη θέληση για να νικήσουμε.

Η ΑΕΚ είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά όχι κενούς χώρους, γιατί δεν αφήσαμε εμείς κενούς χώρους για να κάνει ευκαιρία. Ημασταν στην άμυνα και όταν βγήκαμε μπροστά καταφέραμε να σκοράρουμε.





Δε θέλω να κρίνω την ΑΕΚ του τώρα, με την ΑΕΚ όταν αγωνιζόμουν εγώ. Σίγουρα αυτό δεν είναι το πραγματικό της πρόσωπο και ο προπονητής με τους παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην ΑΕΚ αλλά τώρα είμαι στην Ξάνθη και θα δίνω πάντα στο γήπεδο τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και σκεφτόμαστε τώρα τον αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ".













TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ