ΑΕΚ

Λυμπερόπουλος: "Να βρει η ΑΕΚ μια βιώσιμη λύση"

Λυμπερόπουλος: "Να βρει η ΑΕΚ μια βιώσιμη λύση"
Λυμπερόπουλος, πανηγυρική, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της ΑΕΚ και σκόρερ των δύο τερμάτων στο ματς με τον Ατρόμητο, Νίκος Λυμπερόπουλος, βραβεύτηκε ως MVP του αγώνα και μίλησε για τον ίδιο, το μέλλον του αλλά και το μέλλον της ΑΕΚ. Τι δήλωσε ο Κάρλος.

Για ακόμα ένα ματς, ο Λύμπε, ήταν πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, μίλησε για όλα και τόνισε πως η πρώτη του σκέψη είναι στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λυμπερόπουλου και του Κάρλος:

"Εγώ θα επιμείνω σε μια αρχική τοποθέτηση που είχα κάνει. Η πρώτη μου σκέψη είναι να βρει η ΑΕΚ μια βιώσιμη λύση. Αυτό είναι που έχουμε στο μυαλό μας η πλειοψηφία των παικτών. Θέλουμε να έχουμε στα επόμενα τρία ματς, μια καλή εικόνα. Όπως είχαμε και στα πρώτα τρία. Δεν γνωρίζω τίποτα για πληρωμές. Συνεχίζουμε να κάνουμε υπομονή. Νομίζω στις επόμενες 10 ημέρες θα έχουμε νέα. Εμείς κάνουμε υπομονή και θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα τρία παιχνίδια".

- Για την καριέρα του στην ΑΕΚ

"Από την ημέρα που ξεκίνησα την καριέρα μου ήθελα να είμαι πρωταγωνιστής. Ήρθα στην ΑΕΚ το 2003 δίπλα σε μεγάλους συμπαίκτες και είχαν μεγάλο κίνητρο. Ζήσαμε από το 2004 πολλά. Καλές και κακές στιγμές. Η καλύτερη ήταν το πρωτάθλημα που πήραμε το 2008 και η χειρότερη που το χάσαμε στα χαρτιά".

- Για το τι θα κάνει όταν σταματήσει και αν θα συνεχίσει από κάποιο πόστο

"Επιθυμία μου είναι να βρίσκομαι μετά το τέλος της καριέρας μου κοντά στο ποδόσφαιρο. Αλλά αν δεν γίνει αυτό, θέλω μετά το ποδόσφαιρο να έρχομαι να βλέπω μαζί με την οικογένεια μου κάτι υγιές. Όπως έζησα στην Γερμανία για δύο χρόνια. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να το κάνει, το έχει ξανακάνει".

- Για την Εθνική ομάδα

"Επιθυμία μου είναι να τελειώσω με το EURO την καριέρα μου. Ο κ.Σάντος νομίζω ξέρει και θα επιλέξει το καλύτερο για την ομάδα".

- Για το τι θα κάνει το καλοκαίρι και αν ισχύει η απόφαση να αποσυρθεί

"Νομίζω δεν θα αλλάξει η απόφαση μου. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, διότι όποτε προγραμματίζω κάτι ποτέ δεν γίνεται. Όμως, δεν βλέπω κάτι στο ποδόσφαιρο που να μπορεί να με κρατήσει".

- Για την αφιέρωση στο γκολ

"Το γκολ το αφιέρωσα στον γιο μου τον μεγάλο. Έχει ζήσει πολύ την ΑΕΚ και είναι δεμένος με την ομάδα".

Κάρλος: "Δεν είμαστε το φαβορί"

Ο ένας λόγος για την ανατροπή του πρώτου ημιχρόνου, (ο άλλος ήταν ο Λύμπε)Χοσέ Κάρλος, μίλησε για την εικόνα της ΑΕΚ στα δύο 45λεπτα, τονίζοντας πως θα συνεχίσουν να παλεύουν, αλλά δεν είναι το φαβορί.

"Η ομάδα έκανε πολύ καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ανέβηκε πολύ περισσότερο. Βοήθησαν οι αλλαγές και οι τρεις να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ΑΕΚ. Μπήκαμε αγχωμένοι και δεν κάναμε εύκολα πάσες για να βγούμε μπροστά, ενώ ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή. Στο δεύτερο η ΑΕΚ ανέβηκε, παρότι υπάρχει η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια στα πλέι οφ. Δεν είμαστε φαβορί. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο το ματς της Κυριακής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ