CHAMPIONS LEAGUE

"Λύμπε": "Θέλαμε πολύ τη νίκη"

"Λύμπε": "Θέλαμε πολύ τη νίκη"
Λυμπερόπουλος

Στον έβδομο ουρανό ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λιλ

" Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα της υποστήριξης του κόσμου. Μας βοήθησε στο να φτάσουμε στη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν καιρός να πετύχουμε αυτή τη νίκη, τη θέλαμε πάρα πολύ. Ελπίζω ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Στα αποδυτήρια υπάρχει πολύ μεγάλη αισιοδοξία. Ξέρουμε ότι απέναντί μας θα βρεθεί τώρα η Μίλαν, αν όμως παρουσιαστούμε όπως πρέπει, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει πίστη για πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί στο ποδόσφαιρο έχει αποδειχθεί ότι τα πάντα είναι δυνατά", τόνισε ο σκόρερ του "χρυσού" τέρματος της ΑΕΚ.

Φερέρ: "Θέλω τον Κεϊτά"
Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ ήταν φυσικά ικανοποιημένος από τη νίκη, ενώ δήλωσε πως θα μιλήσει με τον Ντέμη Νικολαΐδη για να έρθει στην ΑΕΚ ο άσος της Λιλ, Κεϊτά!

" Είναι αλήθεια ότι αυτή η νίκη μας βοηθά να έχουμε μεγαλύτερη πίστη στους εαυτούς μας. Δώσαμε μεγάλη ικανοποίηση στους φιλάθλους μας, που το αξίζουν. Πρέπει να πιστέψουμε όλοι ότι η δεύτερη θέση εξαρτάται από εμάς. Γνωρίζουμε βέβαια ότι τα δύο παιχνίδια που απομένουν είναι πολύ δύσκολα, αλλά στον επόμενο αγώνα με τη Μίλαν θα έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας.

Πρέπει μέσα στον αγώνα να ψάξουμε την πιθανότητα να νικήσουμε. Η Λιλ είναι μια μεγάλη ομάδα, που αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει λόγω της αποβολής του Ταβλαρίδη. Ήταν δύσκολο για μας να βρούμε ελεύθερους χώρους, ενώ υπήρχε και άγχος για την πρώτη νίκη. Αυτό μας έκανε να βιαζόμαστε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού.

Ο Γεωργέας στάθηκε πολύ καλά στο μαρκάρισμα του Κεϊτά, αλλά δεν ήταν μόνο αυτός. Όλη η άμυνά μας μπλόκαρε αυτόν τον παίκτη και δεν του έδωσε τη δυνατότητα να μας δείξει τις αρετές του. Πιστεύω πάντως πως είναι ένας παίκτης που τον περιμένει μεγάλη καριέρα. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να τον πάρουμε στην ομάδα μας!



", τόνισε ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ.

Δέλλας: "Iστορική νίκη"
Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ο ηγέτης στην άμυνα της "Ένωσης". Στις δηλώσεις του υποστήριξε: " Είναι μία ιστορική νίκη. Το σημαντικό πάντως είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς και διατηρήσαμε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Κυνηγήσαμε τη νίκη. Η ομάδα έδειξε πολλά καλά στοιχεία. Η Μίλαν γνωρίζαμε πως θα ξέφευγε από την αρχή και το επόμενο ματς είναι σημαντικό. Αν δεν έρθει η νίκη, καλή θα είναι και η ισοπαλία.

Η Λιλ είναι οργανωμένη ομάδα και έπαιξε με μαζική άμυνα. Τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο να κερδηθούν. Ο Νίκος (Λυμπερόπουλος) έκανε μία καλή ενέργεια στο γκολ. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και όλοι είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο. Ο Κεϊτά είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Λιλ και το κλειδί ήταν η υπομονή

".

O Νίκος Γεωργέας τόνισε: " Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά αυτό το τριήμερο. Είδαμε πως χάσαμε στο πρώτο ματς και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε υπομονή, παίξαμε και καταφέραμε να σημειώσουμε το γκολ. Πιστεύω η Μίλαν να ξεκουράσει μερικούς παίκτες στο μεταξύ μας παιχνίδι".









TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ