ΑΕΚ

Λύμπε: "Άντε μην ανοίξω το στόμα μου"

Λύμπε: "Άντε μην ανοίξω το στόμα μου"
λυμπερόπουλος απογοητευση

Ξέσπασε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Πανιώνιο: "Αντε μην ανοίξω το στόμα μου"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, στεναχωρημένος αλλά και οργισμένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη, δήλωσε ότι οι "κιτρινόμαυροι" δεν έπρεπε να συμμετάσχουν στα πλέι-οφ, ενώ χαρακτήρισε την συμπεριφορά της ομάδας αλαζονική. "Τίποτα δεν πήγε καλά από την αρχή των πλέι οφ. Η αλαζονεία και ο εγωισμός πληρώνονται δυστυχώς. Δυστυχώς βγήκαμε αληθινοί εγώ και οι συμπαίκτες μου όταν λέγαμε να μην συμμετάσχουμε στην παρωδία. Το λάθος μας ήταν ότι δεν επιμείναμε. Αυτή η κατάσταση γύρισε εναντίον μας. Είμαστε εδώ ακόμα μια φορά κι είδαμε την ΑΕΚ να αντιμετωπίζεται σαν μικρή ομάδα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν λέω ότι φταίει κάποιος γι’ αυτό. Ετσι νιώθω. Συγχαρητήρια στις άλλες ομάδες που πήγαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Γνωρίζω ότι θα βγουν διάφορα αύριο, δεν με νοιάζει τι θα πουν. Αυτήν την κατάσταση τη νιώθω χρόνια στο πετσί μου.

Γιατί δεν λέει κανείς ότι πήραμε το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους. Γιατί δεν το είπε κανείς; Παίξαμε στους τελευταίους δέκα αγώνες κι είχαμε 8 νίκες και 2 ισοπαλίες και παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Με τον Αστέρα Τρίπολης είχαμε 55.000 κόσμο και ξαφνικά με τον Πανιώνιο είχαμε 5.000. Είμαι 33 χρονών. Πέστε μου εσείς τι κίνητρο να έχω; Τι κίνητρο να έχω, σε ποια έδρα παίζουμε σε ποιες εγκαταστάσεις προπονούμαστε; Είμαι στην ΑΕΚ τόσα χρόνια. Αντε μην ανοίξω το στόμα μου.

Από την αρχή είχαμε πει ότι ήταν καλύτερα να μην παίξουμε πλέι οφ. Πήραμε το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο. Να έρθει να μου πει ένας παίκτης από τις άλλες ομάδες τι θα έκανε. Δεν είναι δικαιολογίες. Είναι κρίμα κι όχι άδικο αυτό που έγινε στα πλέι οφ.

Αυτή είναι η δική μου γνώμη, δεν μιλάω για την διοίκηση. Επρεπε να επιμείνουμε και να μην κατεβούμε. Το είχα πει από την αρχή. Η αλαζονεία πάει για όλους τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όχι φυσικά τον κόσμο"







.
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ