STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λουτσιάνο:"Θέλω να είμαι πρώτος"

Λουτσιάνο:"Θέλω να είμαι πρώτος"
Λουτσιάνο MOTIONTEAM

Παρά την ηλικία του, θέλει να αγωνίζεται και να είναι πάντα πρώτος, όπως τόνισε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο γκολ στην 20η αγωνιστική.

Ο Βραζιλιάνος άσος μάλιστα χαρακτήρισε το συγκεκριμένο γκολ, ως ένα από τα ωραιότερα που έχει πετύχει στην καριέρα του ενώ τόνισε ότι μετά το παιχνίδι δεν έκανε δηλώσεις γιατί έχει βιώσει στον Ατρόμητο τον τελευταίο καιρό όσα δεν είχα ζήσει τα 12 προηγούμενα χρόνια στην καριέρα μου στην Ελλάδα.
" Για μένα είναι χαρά, γιατί έρχεται μια επιβράβευση σε μια κρίσιμη και κατάλληλη στιγμή για μένα. Εύχομαι να το πετύχω ξανά. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε :

"Ολοι είμαστε ευχαριστημένοι γι΄ αυτό το βραβείο. Το αφιερώνω στο Θεό, γιατί μου δίνει τη δύναμη και την ευτυχία να κάνω αυτό που θέλω. Να παίζω ποδόσφαιρο.

Επίσης στους συμπαίκτες μου, που προσπαθούν από κοινού να φέρουν τον Ατρόμητο σε υψηλή βαθμολογική θέση".

Συνεχίζοντας ο παίκτης του Ατρομήτου είπε:" Το κάθε ένα είναι διαφορετικό. Ειδικά αυτό, το οποίο σίγουρα το κατατάσσω μέσα στα ωραιότερα που έχω πετύχει".

Τέλος για τις προσωπικές φιλοδοξίες του, δήλωσε:" Παρά την ηλικία μου θέλω να αγωνίζομαι και να είμαι πάντα πρώτος. Με αυτή τη νοοτροπία ήρθα στην ομάδα.

Μετά το ματς με τον Ηρακλή δεν μπόρεσα να κάνω δηλώσεις, γιατί έχω βιώσει στον Ατρόμητο τον τελευταίο καιρό όσα δεν είχα ζήσει τα 12 προηγούμενα χρόνια στην καριέρα μου στην Ελλάδα".










TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ