ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Το σκορ έπρεπε να είναι 4-1, θα πάρουμε την πρόκριση"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ριέκα για τα playoffs του Europa Conference League 2021-2022 στο γήπεδο της Τούμπας | Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ριέκα για τα playoffs του Europa Conference League 2021-2022 στο γήπεδο της Τούμπας | Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στη διαφορά του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στην αναμέτρηση της Τούμπας, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και θα το αποδείξει με την πρόκριση στη ρεβάνς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν κάθετος για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο του αγώνα με τη Ριέκα, παρότι ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις και με αυτογκόλ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του έπρεπε να νικήσει μέχρι και με 4-1 και ότι θα πάρει τελικά την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

Οι δηλώσεις Λουτσέσκου στο OPEN

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα

"Δεν μπορώ να πω αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Το παιχνίδι είχε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο 1ο, μέχρι το πρώτο σουτ του αντιπάλου που απέκρουσε ο Πασχαλάκης, είχαμε δεχθεί πίεση. Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Ριέκα ήρθε πάλι με μια κόντρα, είχαμε χάσει τον έλεγχο. Στο 2ο μέρος κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις και πιέσαμε".

Για την απουσία του κανόνας του εκτός έδρας γκολ

"Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά πρόκρισης. Εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε την πρόκριση και θα πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλό μας. Κυριαρχήσαμε στο 2ο ημίχρονο και, χωρίς να θέλω να προσβάλω τον αντίπαλο, θεωρώ ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι 3-1 ή και 4-1. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα πολεμήσουμε πολύ, θα παλέψουμε για την πρόκριση και θα την πάρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ