ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: Στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι της ρουμανικής Ομοσπονδίας για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ | 21 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Ραζβάν Μπουρλεάνου και ο τεχνικός της διευθυντής Μιχάι Στοϊτσίτα ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να πείσουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αναλάβει την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η πρώτη επιλογή των ανθρώπων της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την θέση στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του, μετά την άρνηση του Γκεόργκε Χάτζι να δεχθεί το τετραετές συμβόλαιο που του προτάθηκε.

Οι Ρουμάνοι τον θέλουν τόσο πολύ σε σημείο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου και ο τεχνικός της διευθυντής, Μιχάι Στοϊτσίτα να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για να διερευνήσουν τις προθέσεις του Λουτσέσκου για το πόστο του προπονητή στην Εθνική Ρουμανίας. Και αυτό παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο συμβόλαιο που τον κρατά στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 έχει μπει ρήτρα ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "playsport.ro", οι Μπουρλεάνου και Στοϊτσίτα, ήρθαν στην Θεσσαλονίκη και είχαν ένα γεύμα εργασίας με τον Λουτσέσκου. Από ότι φαίνεται τα πράγματα στο συγκεκριμένο γεύμα δεν πήγαν και τόσο καλά για τους ανθρώπους της ρουμανικής Ομοσπονδίας καθώς ότι αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη λίστα του συνεχίζει να υπάρχει και ο Έντι Ιορντανέσκου "που σε αντίθεση με τον γιο του Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν έχει δέσμευση με κάποια ομάδα".

Όπως και να έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που ήδη έχει περάσει από το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι και το Ιούνιο του 2011, δεν έχει σκοπό να αφήσει τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Δικέφαλο και στους στόχους της ομάδας. Γι' αυτό το λόγο και οι δύο πλευρές δεν μπήκαν καν στη διαδικασία διαπραγματεύσεων.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ