ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Να αφήσουμε ήσυχο τον Τζίμα για να δουλέψει περισσότερο"

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού υπογράμμισε να αφήσουν άπαντες ήσυχο τον Στέφανο Τζίμα, ώστε να δουλέψει περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός και επικράτησε 6-0 του Ιωνικού για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε τη χαρά του για τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος έγραψε ιστορία, ενώ αναφέρθηκε και στο VAR.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

"Δεν έχω πολλά να πω. Είμαστε ικανοποιημένοι καταφέραμε να σκοράρουμε πολλά γκολ. Κοιτάμε μπροστά, είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι μας. Η μεγάλη μου απογοήτευση από τη φετινή σεζόν είναι πως οι άνθρωποι που είναι στο VAR έχουν πάρει πολλές λάθος αποφάσεις εις βάρος μας. Σας είπα πως είναι φυσικά και δικό μας λάθος αλλά στο τέλος οι βαθμοί που έχουμε χάσει λόγω του VAR είναι αρκετοί".

Για τον Κετζιόρα και τον Τζίμα: "Και για τους δύο είμαι χαρούμενος, επειδή έπαιξαν και σκόραραν. Από την αρχή ο Κετζιόρα για εμάς ήταν ένας παίκτης που θα ερχόταν και θα έμπαινε στο γκρουπ των παικτών που λογίζονται ως βασικοί.

Για τον Στέφανο είμαι χαρούμενος όπως όλοι μας, έχει μπροστά του ένα τεράστιο μέλλον αλλά θα πρέπει να τον αφήσουν όλοι ήσυχο καθώς έχει πολλά μπροστά του για να δουλέψει περισσότερο".

Για το VAR: "Ο λόγος που μιλάω για το VAR αν και δεν θα έπρεπε είναι Στη διάρκεια των γκολ μας υπήρχε τσεκάρισμα ένα και δύο λεπτά και το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στην Τρίπολη. Πού ήταν τότε το VAR, το μυαλό μου πήγε στα Γιάννινα, που ήταν τότε το VAR. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπρεπε να μιλάμε για αυτά τα πράγματα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ