ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Κάποιες φορές θα κερδίζουμε παίζοντας καλά, κάποιες φορές θα παίρνουμε το αποτέλεσμα"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, κατά τη διάρκεια φιλικού με την Βέροια | 4 Σεπτεμβρίου 2021
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, κατά τη διάρκεια φιλικού με την Βέροια | 4 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλησε να σχολιάσει την απόδοση των Άκπομ, Μίτριτσα και Σίντκλεϊ που έκαναν ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέροια και υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να βρει τις λύσεις για να διαχειριστεί τα προβλήματά της.

Ξεκάθαρος ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ σε φιλική εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια το βράδυ του Σαββάτου, με τον Ρουμάνο προπονητή του Δικεφάλου να τονίζει πως η ομάδα του δουλεύει για να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι νέοι παίκτες και θα πρέπει εκείνη να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να αντεπεξέλξει στις όποιες δυσκολίες της έχουν προκύψει λόγω απουσιών.

"Είμαστε πολύ καλά και θα πάμε να παλέψουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε. Κάποιες φορές θα κερδίζουμε παίζοντας καλά, κάποιες φορές θα παίρνουμε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες πρέπει να το γνωρίζουν αυτό.

Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι ένας προπονητής που είμαι ενάντια να διοργανώνονται φιλικά κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων παρόλα αυτά ήταν ένα φιλικό που θέλαμε να κάνουμε για να πάρουν κάποια λεπτά οι παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ήταν παράλληλα μία ευκαιρία να δούμε τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν μαζί μας να προσαρμοστούν ίσως λίγο παραπάνω και πιο γρήγορα στις ιδέες και στον τρόπο παιχνιδιού που θέλω να δω προσωπικά.

Δεν θέλω να κάνω ένα σχόλιο ατομικό για τον καθένα, δεν είναι της στιγμής αυτό, πετύχαμε το στόχο μας ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε στο πλαίσιο των προπονήσεων που είχαμε αυτή την εβδομάδα ένα φιλικό παιχνίδι σήμερα που είχε το χαρακτήρα μίας πολύ δυνατής προπόνησης με ανταγωνιστικό ρυθμό παρόλα αυτά", τόνισε αρχικά ενώ για το αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι χάνει αρκετούς παίκτες το τελευταίο διάστημα (τραυματίας ο Ελ Καντουρί, προσεβλήθη με κορονοϊό ο Ζίβκοβιτς), είπε:

"Είναι καταστάσεις οι οποίες συμβαίνουν, θα πρέπει να τις διαχειριστούμε ξεκινώντας από την προπόνηση της Δευτέρας. Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με την μέρα, εμείς πρέπει να βρίσκουμε λύσεις σε αυτό το κομμάτι, σε μία σειρά τριών αγώνων που έρχονται μαζί με τα Γιάννινα, εμείς πρέπει να βρούμε τις λύσεις".

Δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά αυτές οι καταστάσεις. Είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες που είναι εδώ, πως είναι μέρος του συνόλου, γιατί έχουμε πολλές διοργανώσεις και στόχους που θέλουμε να εκπληρώσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ