ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Φανταστικός και καθοριστικός παίκτης ο Μπίσεσβαρ"

O Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στην Μποέμιανς | 12 Αυγούστου
O Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στην Μποέμιανς | 12 Αυγούστου INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δυνατή εκκίνηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μποέμιανς μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League ενώ εκθείασε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για την εμφάνισή του.

Ευχαριστημένος από την παρουσία του ΠΑΟΚ κατά διαστήματα του αγώνα με την Μποέμιανς εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του Δικεφάλου στα play offs του Conference League (νίκη με 2-0), με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναφέρεται επίσης στην εμφάνιση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και στις κινήσεις της διοίκησης για την ενίσχυση του ρόστερ μέχρι το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαι ικανοποιημένος για την πρόκριση καταρχήν. Είμαι ικανοποιημένος από το κάποια διαστήματα του ματς, από κάποιες άλλες περιόδους όχι τόσο πολύ, είναι φυσιολογικό να χρειαζόμαστε χρόνο για να διαχειριζόμαστε καλύτερα κάποια κομμάτια του αγώνα.

Στα καλά σημεία κρατάμε την αποφασιστικότητα και τον τρόπο που μπήκαμε στο ματς, είχαμε ένα γκολ, ένα που δεν μέτρησε και τέσσερις ευκαιρίες. Δεν μας ικανοποιούν οι φάσεις που χάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και στο φινάλε του αγώνα που κινδυνεύσαμε.

Για τον αν προτιμάει Ριέκα ή Χιμπέρνιαν ως αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα play offs του Conference League:

"Δεν έχω δυνατότητα επιλογής και δεν μπαίνω στη διαδικασία, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε την ομάδα που θα παρουσιαστεί στο δρόμο μας".

Για τις μεταγραφές και αν έχει κλείσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν, είπε:

"Έχω μιλήσει και στη συνέντευξη Τύπου, δεν είναι πλήρες το ρόστερ αλλά όλοι δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνη για να διαμορφωθεί το ρόστερ όπως το θέλουμε".

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

"Δεν με εκπλήσσουν αυτά που έκανα, ξέρω πως είναι φανταστικός παίκτης. Είναι καθοριστικός, έχει ποιότητα και αυτοπεποίθηση".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ