Κέιν: Ανέβηκε σε νέα κορυφή ο κάπτεν με συγκάτοικο τον θρυλικό Πίτερ Σίλτον

O Χάρι Κέιν έχει βαλθεί να ανεβαίνει από κορυφή σε κορυφή, με τον φορ της Μπάγερν να ξεπερνάει απέναντι στην Τσεχία τα 90 γκολ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας και να γίνεται ρέκορντμαν συμμετοχών πιάνοντας στην κορυφή τον θρυλικό Πίτερ Σίλτον.
Η εθνική Αγγλίας κάνει πάρτι στην εκκίνηση του φετινού Nations League και πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Χάρι Κέιν, με τον φορ της Μπάγερν να είναι μόνιμα συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα.
Τελευταίο θύμα του ήταν η Τσεχία για την 4η αγωνιστική, με τον 33χρονο κάπτεν των “τριών λιονταριών” να σκοράρει δις στο εντός έδρας 3-0 στο “Γουέμπλεϊ”, για να φτάσει τα 91 γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο (κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της χώρας) και να γιορτάσει έτσι με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός πως έπιασε στην πρώτη θέση των διεθνών συμμετοχών (125 ματς) τον θρυλικό Πίτερ Σίλτον.
Το εντυπωσιακό είναι πως πέρα από την πρωτιά σε γκολ και συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας, ο Χάρι Κέιν μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως είναι ο κορυφαίος σκόρερ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σε: τελική φάση Μουντιάλ (14), τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (7) και τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων (21).