ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν έφυγα από τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αγκαλιά με τον Ιβάν Σαββίδη πριν από ματς του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League με την Σπαρτάκ Μόσχας (8 Αυγούστου 2018)
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αγκαλιά με τον Ιβάν Σαββίδη πριν από ματς του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League με την Σπαρτάκ Μόσχας (8 Αυγούστου 2018) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγες ώρες πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, μίλησε στην πατρίδα του για το λόγο που αποχώρησε από την Τούμπα πριν από δύο χρόνια.

Όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ιβάν Σαββίδη έχουν ήδη ξεπεραστεί με την πρόσφατη συμφωνία των δύο πλευρών να συνεργαστούν και πάλι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει το πως έφυγε από τον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του νταμπλ και μιλώντας στην πατρίδα του, λίγες ώρες πριν πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, τόνισε για μια ακόμη φορά πως δεν έφυγε από την Τούμπα για τα λεφτά των Αράβων.

"Κατηγορήθηκα ότι έφυγα από τον ΠΑΟΚ για τα χρήματα. Αυτό με πονάει πολύ. Πήγα στο Παρίσι για να υπογράψω με την Αλ Χιλάλ και όταν γύρισα από εκεί και πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μου από το αεροδρόμιο κάποιος μου είπε: "Άφησες τον ΠΑΟΚ μετά την επιτυχία και έφυγες για τα λεφτά".

Η προσφορά της Αλ Χιλάλ ήρθε 2 ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και δεν σκεφτόμουν να την αποδεχθώ γιατί ήθελα να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ. Όμως στην Ελλάδα κυριάρχησε πως έφυγα για τα χρήματα.

Η αλήθεια είναι πως είχα κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση και δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε και αυτό με απογοήτευσε. Όταν ήρθε η πρόταση είπα καλύτερα να χωρίσουμε γιατί θα έχουμε προβλήματα μεταξύ μας" είπε ο Ρουμάνος τεχνικός σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ