ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πάει για έξι μεταγραφές σε πρώτο χρόνο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δύο πλάγιους μπακ, έναν κεντρικό χαφ, δύο εξτρέμ και επιθετικό πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, που θα ξεκινήσουν δύο εβδομάδες αργότερα από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει έναν γύρο στα προκριματικά του Europa Conference League, δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους του Δικεφάλου να επεκτείνουν τις διακοπές των ποδοσφαιριστών, μετά από μια δύσκολο και απαιτητική σεζόν, αλλά κυρίως να δουν με μεγαλύτερη ηρεμία το κομμάτι των μεταγραφών.

Σε αυτό το επίπεδο αναμένονται εξελίξεις από την Τετάρτη (2/6) και μετά, όταν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός.

Έξι μεταγραφές θέλει αρχικά ο Λουτσέσκου

Οι πρώτες εισηγήσεις πάντως κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι μεταγραφικές κινήσεις που ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να προχωρήσουν πριν το ξεκίνημα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του, που πλέον έχει μετατεθεί για δυο εβδομάδες αργότερα από τις 22/7 στις 5/8.

Σε ποιες θέσεις έχει εισηγηθεί ενίσχυση ο Λουτσέσκου μετά το τσεκάρισμα του ρόστερ που υπάρχει ήδη στην ομάδα; Σε πρώτο χρόνο 2 πλάγιοι μπακ και για τις δύο πλευρές του γηπέδου, έναν κεντρικό χαφ με ταχύτητα, 2 επίσης εξτρέμ αλλά και επιθετικός.

Σε δεύτερο χρόνο, ενδέχεται να προκύψουν και άλλες ανάγκες σε περίπτωση αποχωρήσεων παικτών που βρίσκονται στην ομάδα, όπως και κινήσεις σε άλλες θέσεις προκειμένου να ανέβει η ποιότητα του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ