ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Λούσιο: "Η Γιουβέντους έχει 30 πρωταθλήματα"

Λούσιο: "Η Γιουβέντους έχει 30 πρωταθλήματα"

Ο Λούσιο "πέταξε το γάντι" στην Ίντερ λέγοντας πως τα πρωταθλήματα της Γιουβέντους είναι 30, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει εις βάρος των "νερατζούρι".

Δύο μόλις ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας με τη Γιουβέντους, ο Λούσιο παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως "μπιανκονέρο", και φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πως η Ίντερ είναι... μακρινό παρελθόν.

"Για τα πρωταθλήματα έχω ακριβώς την ίδια άποψη με τον πρόεδρό μας Ανιέλι, είναι 30. Η Ίντερ; Σέβομαι τους πρώην συμπαίκτες μου αλλά τώρα παίζω για τη Γιουβέντους, ελπίζω η Ίντερ να μετανιώσει και να αποδειχθεί πως έκανε λάθος με την επιλογή της να με αφήσει να φύγω.

Σε περίπτωση που σκοράρω εις βάρος των νερατζούρι θα το πανηγυρίσω επειδή δίνω τον μάξιμουμ για τις ομάδες στις οποίες αγωνίζομαι", τόνισε ο Βραζιλιάνος στόπερ, για να προσθέσει:

"Για την καριέρα μου ήταν ένα σημαντικό βήμα. Επέλεξα τη Γιουβέντους επειδή ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Η Γιουβέντους είναι ξανά μία μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή".

Όσον αφορά στους πιο "δύσκολους" επιθετικούς που έχει μαρκάρει, ο Λούσιο κατονόμασε τους Μέσι και Ντρογκμπά ενώ αποκάλυψε ότι επέλεξε να φοράει τη φανέλα με το Νο 2 επειδή του αρέσει το συγκεκριμένο νούμερο.

Απάντηση στον Λούσιο από... ιντερίστα συγγραφέα

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Λούσιο για τον αριθμό πρωταθλημάτων της Γιουβέντους από το στρατόπεδο της Ίντερ διέρευσε μία δυσαρέσκεια των "νερατζούρι" για τον πρώην συμπαίκτη τους, ενώ η πιο εντυπωσιακή απάντηση στον Βραζιλιάνο ήρθε από τον Μπέπε Σεβερνίνι.

Ο λόγος για έναν πολύ γνωστό Ιταλό συγγραφέα και φίλο της Ίντερ, ο οποίος έγραψε στο προφίλ του στο Twitter:

"Λούσιο: Τα πρωταθλήματα της Γιούβε είναι 30" Οι μοντέρνοι παίκτες είναι σαν τα παλιά τζούκμποξ: βάζεις το νόμισμα και παιζουν το τραγούδι που θέλεις".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ