ΙΝΤΕΡ

Λουκάκου σε φίλους της Ίντερ: "Ελπίζω να με καταλάβετε, η Τσέλσι είναι ευκαιρία ζωής για μένα"

Ο Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ
Ο Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ © 2021 LUCA BRUNO/ AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου με μήνυμά του στα social media αποχαιρέτησε τους φίλους της Ίντερ, λέγοντάς τους ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη που του έδωσαν, ενώ τόνισε πως η Τσέλσι είναι γι' αυτόν μία ευκαιρία ζωής.

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι επίσημα παίκτης της Τσέλσι από την Πέμπτη (12/8), κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους οπαδούς της Ίντερ, οι οποίοι θεωρούν ότι πρόδωσε την ομάδα με την αποχώρησή του.

Ο Βέλγος, ο οποίος είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο στο αεροδρόμιο ότι θα στείλει ένα μήνυμα στους οπαδούς των "νερατζούρι", που θα τους τα εξηγεί όλα, τελικά το έκανε πράξη την Κυριακή (15/8).

Στο μήνυμά του ο Λουκάκου, ευχαρίστησε τον κόσμο των πρωταθλητών Ιταλίας για τη δύναμη και τη στήριξη που έλαβε, όσο αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας και τους ζήτησε να προσπαθήσουν να τον καταλάβουν, καθώς η Τσέλσι αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μήνυμά του:

"Αγαπητοί οπαδοί της Ίντερ

Ευχαριστώ…

Σας ευχαριστώ που με αγαπήσατε σαν να ήμουν ένας από εσάς. Σας ευχαριστώ που κάνατε εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Ευχαριστώ για την άνευ όρων υποστήριξη και την καθημερινή αγάπη.

Ευχαριστώ που με παρακινήσατε ακόμα περισσότερο μετά την πρώτη σεζόν. Όταν έφτασα στην Ίντερ ένιωσα αμέσως ότι θα τα πήγαινα καλά με αυτόν τον σύλλογο.

Η αγάπη και η υποδοχή που δέχτηκα στο αεροδρόμιο Malpensa ήταν η αρχή μιας όμορφης ιστορίας. Αποφάσισα να μην σας απογοητεύσω ποτέ, κάθε φορά που φορούσα τη φανέλα της Ίντερ.

Έδινα το 100% του εαυτού μου κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση αλλά κυρίως στους αγώνες για να σας κάνω ευτυχισμένους. Η πρώτη σεζόν τελείωσε με δυσκολίες, αλλά εσείς μου δώσατε τη δύναμη να συνεχίσω να πιέζω και το κάναμε ως ομάδα, γι' αυτό γίναμε πρωταθλητές.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου να μετακομίσω στην Τσέλσι. Είναι η ευκαιρία μιας ζωής για μένα και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου είναι η ευκαιρία που πάντα ονειρευόμουν.

Ένα είναι σίγουρο ότι θα παραμείνω για πάντα Interista, γιατί χωρίς εσένα δεν θα ήμουν ο άνθρωπος και ο παίκτης που είμαι σήμερα.

Σας ευχαριστώ λοιπόν από τα βάθη της καρδιάς μου

Σας αγαπώ. Ευχαριστώ πολύ".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΤΣΕΛΣΙ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ SERIE A PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ