ΤΣΕΛΣΙ

Επίσημο: Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Λουκάκου

Ο Ρομελού Λουκακού με τη φανέλα της Τσέλσι | 30 Αυγούστου 2013
Ο Ρομελού Λουκακού με τη φανέλα της Τσέλσι | 30 Αυγούστου 2013 @2013 MICHAEL SOHNY/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου ντύθηκε ξανά στα "μπλε", με την Τσέλσι να ανακοινώνει το απόγευμα της Πέμπτης (12/8) την επιστροφή του Βέλγου επιθετικού, με την Ίντερ να βάζει στα ταμεία της 115 εκατ. ευρώ.

Η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο Λονδίνο είναι γεγονός. Επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι με προορισμό την Έβερτον, ο 28χρονος γύρισε στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ο Βέλγος φορ υπέγραψε το απόγευμα της Πέμπτης (12/8) το νέο του συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Λονδρέζους, με την Τσέλσι να δίνει στην Ίντερ 115 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος θα λαμβάνει ετήσιες απολαβές ύψους 12 εκατ. ευρώ.

Την τελευταία τριετία ο Λουκάκου αγωνιζόταν με τη φανέλα των "νερατζούρι", και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την οδήγησε στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Με την ομάδα του Μιλάνου κατέγραψε 95 συμμετοχές, με απολογισμό 64 γκολ και 16 ασίστ.

"Είμαι χαρούμενος και ευλογημένος που επιστρέφω σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για μένα: ήρθα εδώ ως παιδί που είχε πολλά να μάθει, τώρα επιστρέφω με μεγάλη εμπειρία και περισσότερο ώριμος.

Η σχέση που έχω με αυτό το σύλλογο σημαίνει πολλά για μένα. Υποστήριζα την Τσέλσι ως παιδί και τώρα το να επιστρέψω και να προσπαθήσω να τους βοηθήσω να κατακτήσουν περισσότερους τίτλους είναι ένα υπέροχο συναίσθημα.

Ανυπομονώ να αρχίσω", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Βέλγου επιθετικού στην επίσημη ιστοσελίδα των μπλε.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ