ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Λουίς Καβάνι: "Ο Έντινσον δεν είναι ευτυχισμένος στην Γιουνάιτεντ, θέλει Μπόκα"

Ο Έντινσον Καβάνι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ για την Premier League
Ο Έντινσον Καβάνι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ για την Premier League @2021 NAOMI BAKER/ASSOCIATED PRESS

Ο πατέρας του Έντινσον Καβάνι, Λουίς, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο "Matador" δεν αισθάνεται καλά στην Αγγλία και έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική στο φινάλε της σεζόν για χάρη της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Έντινσον Καβάνι μετράει ήδη 7 γκολ σε 25 παρουσίες του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Οκτώβριο του 2020 και μετά που προσγειώθηκε στο Ολντ Τράφορντ, ωστόσο είναι άγνωστο για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων.

Ναι μεν υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας ωστόσο τόσο εκείνος όσο και η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχουν οψιόν για διακοπή της συνεργασίας το καλοκαίρι και φαίνεται πως η επιθυμία αυτή διακατέχει ήδη τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή "Super Futbol" του αργεντίνικου "Tyc Sports" o πατέρας του, Λουίς Καβάνι, που έβαλε μάλιστα στο παιχνίδι και την Μπόκα Τζούνιορς, κάνοντας λόγο για συζητήσεις που έχουν γίνει ήδη με τους ανθρώπους των "χενέιζες".

"Οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική στο τέλος της σεζόν είναι στο 60%. Ο γιος μου δεν είναι χαρούμενος στην Αγγλία και θέλει να βρεθεί πιο κοντά στην οικογένειά του.

Θέλει να παίξει στην Λατινική Αμερική. Θέλω ο Έντινσον να παίξει για μία ομάδα που θα αγωνίζεται για σημαντικούς τίτλους.

Είχε πολλές συζητήσεις με τον αντιπρόεδρο της Μπόκα Τζούνιορς, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, και θα ήθελε να παίξει για την Μπόκα", δήλωσε ο πατέρας του "Matador" που δεν έκρυψε παράλληλα τη στενοχώρια του παίκτη για την ποινή τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε επειδή είχε αποκαλέσει έναν φίλο του "negrito" ("μαύρος") στο Instagram και που είχε χαρακτηριστεί ως ρατσιστική συμπεριφορά από την FA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @2021 Naomi Baker/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ