ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λόταρ Ματέους: "Ο Χάλαντ θα ταίριαζε καλύτερα στη Ρεάλ μαζί με τον Εμπαπέ"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μάιντς
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μάιντς © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο θρύλος της Μπάγερν, Λόταρ Ματέους, υποστήριξε πως η καλύτερη επιλογή για τον Έρλινγκ Χάλαντ αυτή τη στιγμή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας μάλιστα ότι θα ταίριαζε μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Τόσο ο Έρλινγκ Χάλαντ, όσο κι ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Νορβηγός σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ, ενώ και ο Γάλλος αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο θρύλος της Μπάγερν, Λόταρ Ματέους, ο οποίος την υπηρέτησε ως αρχηγός για 12 χρόνια και την οδήγησε σε τίτλους και επιτυχίες αναφέρθηκε στη Ρεάλ μετά την αποχώρηση της σημαίας της, του Σέρχιο Ράμος, τονίζοντας πως ο Χάλαντ θα ταίριαζε στον σύλλογο της Μαδρίτης.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει την ταυτότητά της μετά την αποχώρηση του Ράμος. Ο Αλάμπα είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν έχει την ίδια προσωπικότητα. Δεν είναι ηγέτης, όπως ο Ράμος. Ο Χάλαντ είναι κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα να βρει ξανά τον εαυτό της", τόνισε αρχικά ένας από τους καλύτερους Γερμανούς μέσους του 20ου αιώνα.

"Ο Χάλαντ θα μπορούσε να καταλήξει στην Μπάγερν μετά τον Λεβαντόφσκι. Όχι όμως δίπλα του. Πιστεύω ότι θα ταίριαζε καλύτερα στη Ρεάλ μαζί με τον Εμπαπέ", υποστήριξε, ενώ έκανε και την εκτίμησή του για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη φετινή σεζόν το Champions League.

"Για μένα τα φαβορί είναι η Τσέλσι, η Λίβερπουλ, η Σίτι και η Μπάγερν. Η Μπαρτσελόνα έχει τα προβλήματά της και η Ατλέτικο ήταν πάντα μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά δεν είναι τόσο καλή, όσο η Λίβερπουλ ή η Σίτι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA LIGUE 1 BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ