LIGUE 1

Λοριάν - Ναντ 3-2: Ανώμαλη προσγείωση για τα καναρίνια στο "Μουστουάρ"

Λοριάν - Ναντ 3-2: Ανώμαλη προσγείωση για τα καναρίνια στο "Μουστουάρ"
PRINT SCREEN

Τρεις ημέρες μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Europa League η Ναντ γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Λοριάν, αποτέλεσμα που την κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία και εκτόξευσε την αντίπαλό της στην πρώτη τετράδα.

Η ψυχολογία των παικτών της Ναντ εκτοξεύτηκε στα ύψη το βράδυ της Πέμπτης χάρη στο γκολ του Γκεσάν στο 90+3' που της χάρισε το τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1) για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, ωστόσο η επιστροφή στην γαλλική πραγματικότητα δεν ήταν ευχάριστη για την ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ.

Και αυτό γιατί χρειάστηκε να επισκεφτεί την έδρα της Λοριάν, ομάδας που άρχισε εξαιρετικά στη φετινή Ligue 1, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-2 και να πλασάρονται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, αφήνοντας τα καναρίνια στην 15η θέση και κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς

Τα καναρίνια ήταν εκείνα που άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Γκαναγκό στο 13ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά του Μερλέν, όμως χάρηκαν το προβάδισμα αυτό για λίγα μόλις λεπτά. Και αυτό γιατί και η απάντηση από πλευράς Λοριάν ήρθε μέσω στημένης φάσης, με τον Κουαταρά να κάνει το 1-1 με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με την Λοριάν να παίρνει όμως το πάνω χέρι στο δεύτερο μέρος. Αρχικά έκανε την ανατροπή στο 60' με εξαιρετικό σουτ του Καθλίν ενώ στο 74' ο Κονέ εκτέλεσε τον Λαφόν με αριστερό σουτ μετά από ασίστ του Κουαταρά (3 γκολ και 5 ασίστ στις πρώτες αγωνιστικές) για να γράψει το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 85' σε 3-2 με τον Σάιμον μετά από ασίστ του Γκαναγκό όμως το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την τρίτη ήττα τους στο πρωτάθλημα (μετά από εκείνες από Μαρσέιγ και Παρί) και να τους κρατήσει χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις μία νίκη στις επτά πρώτες αγωνιστικές.

Η σύνθεση της Ναντ: Λαφόν, Άπια (62' Μπλας), Καστελετό, Παλουά, Μερλέν,Σισοκό (90' Ντουσέ), Γκιρότο (90' Μπαμπά), Τσιριβέγια (61' Μοχάμεντ), Γκεσάν (62' Κόρτσια), Γκαναγκό, Σάιμον

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ