ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Νιώθω απελευθερωμένος"

Λόρενς: "Νιώθω απελευθερωμένος"
INTIME SPORTS

Ο Λίαμ Λόρενς αναφέρθηκε στο διάστημα που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και την θέση που προτιμά να αγωνίζεται.

Ο Λίαμ Λόρενς παρέλαβε την Παρασκευή (15/2) το βραβείο του MVP της 21ης αγωνιστικής. " Με τιμάει, είναι πολύ σημαντικό αυτό το βραβείο και επίσης είναι πολύ σημαντικό που ήρθε σε ένα παιχνίδι που επιστρέψαμε στις νίκες", είπε αρχικά ο Ιρλανδός άσος και πρόσθεσε: " Η θέση κοντά στον επιθετικό είναι αυτή που με βοηθάει να ενισχύω περισσότερο την ομάδα και να την κάνω πιο δημιουργική. Βρίσκομαι σε μία περίοδο απελευθερωμένος από τραυματισμούς και μπορώ να βοηθήσω περισσότερο".

Τόνισε ότι: " Οχι μία νίκη δεν είναι αρκετή για εμάς, το ξέρουμε αυτό. Θέλουμε κι αύριο ένα καλό αποτέλεσμα και γι' αυτό θα πάμε στην Αθήνα. Για να φτάσουμε στη νίκη πρέπει να παίξουμε καλά, είναι τόσο απλό. Αισθάνομαι την ευθύνη ότι πρέπει να σκοράρω και να βοηθάω στην επίθεση, δεν έχει μεγάλη σημασία με ποιον θα αγωνιστώ μπροστα. Πάντως, ο Αθανασιάδης θα μας λείψει γιατί πρόκειται για έναν καλό σκόρερ".

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ σχολίασε: " Ξέρω ότι είναι σε καλή φόρμα, ότι ανυπομονούν για το παιχνίδι, το ίδιο και εμείς. Είναι μεγάλο παιχνίδι σε ένα μεγάλο γήπεδο στο οποίο θα παξω για πρώτη φορά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ