ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Δεν έκανα θέατρο"

Λόρενς: "Δεν έκανα θέατρο"
INTIME SPORTS

Ο Λίαμ Λόρενς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην φάση της αποβολής του στο ματς με την ΑΕΚ. Διαβάστε τι είπε ο Φωτάκης και ο Ετό. Αντιδράσεις για τον Γκαγκάτση

Ο Λίαμ Λόρενς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην φάση της αποβολής του στο ματς με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο παίκτης του ΠΑΟΚ είπε μετά το τέλος του αγώνα.

" Είμαι ανακουφισμένος για τη νίκη, στεναχωρημένος όμως που θα χάσω το επόμενο ματς. Δεν έκανα θέατρο στην φάση που αποβλήθηκα, έγινε μία διεκδίκηση, έπεσα, ο Κουτρουμπής ήταν αυτός που φώναζε και με την δική του υπόδειξη ο Θάνος με απέβαλλε".

Φωτάκης: "Σημαντικό να νικάμε στη Τούμπα"

Ο Γιώργος Φωτάκης από την πλευρά του στάθηκε στην σημασία του ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια ακόμη νίκη στην Τούμπα.

" Μπορεί σήμερα να μην ήμασταν και τόσο καλοί, αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Όπως και να το κάνουμε η ΑΕΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα. Στην έδρα μας είναι σημαντικό να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται. Είναι πολύ θετικό ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε απώλεια βαθμών".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ: " Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Υπάρχουν ακόμη 23 αγωνιστικές. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Ετό: "Για την πρώτη θέση..."

Επίσης, σύμφωνα με τον Αραούχο Ετο ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος, είπε μετά το ματς: " Παλέψαμε πολύ σήμερα για να έρθει αυτή η νίκη. Το πιο σημαντικό όλων είναι οι τρεις βαθμοί. Σημασία δεν έχει ότι το γκολ ήρθε από δική μου ασίστ, αλλά ότι μπήκε το γκολ. Θα παλέψουμε ως το τέλος για την πρώτη θέση".

Αντιδράσεις για Γκαγκάτση

Στο μεταξύ, η είδηση επιστροφής του Βασίλη Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ δεν άρεσε σε μερίδα οπαδών του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα κάποιοι από αυτούς μετά το τέλος του αγώνα με την "Ένωση" βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της Τούμπας και φώναζαν δηλώνοντας έτσι την αντίθεσή τους.

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως για πάνω από μισή ώρα ο Ιβάν Σαββίδης έκανε δηλώσεις σε Ρώσους δημοσιουγράφους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ