ΠΑΟΚ

Λόπεθ: "Τελικός που πρέπει να κερδίσουμε"

Λόπεθ: "Τελικός που πρέπει να κερδίσουμε"

Ο Ίνιγο Λόπεθ βλέπει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη ως μία υποχρέωση απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ που παραδέχθηκε πώς δεν διάγει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στην Ελλάδα, στις δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε κυρίως στο ντέρμπι με τον Άρη (οι δηλώσεις έγιναν προφανώς πριν την ανακοίνωση της αποστολής από τον Στέφενς στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάγκη του ΠΑΟΚ για νέο ξεκίνημα: "Γνωρίζουμε πως η ομάδα είχε να δώσει έναν σημαντικό αγώνα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να παραδεχτούμε πως εξελίχθηκε σε μια... καταστροφή. Τώρα πρέπει να 'παλέψουμε' και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Ο πρώτος αγώνας είναι ο Αρης και πρέπει να τον κερδίσουμε".

Για το τι δεν πήγε καλά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η νοοτροπία προσέγγισης του κάθε αγώνα. Έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σ' αυτόν τον τομέα, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν το κάναμε. Δεν το γνωρίζαμε, συνέβη και πλέον το πιο σημαντικό είναι ν' ανακτήσουμε την ψυχραιμία μας, τη νοητική διαύγεια και να συνεχίσουμε να 'μαχόμαστε', είναι μακρύς ο δρόμος ακόμη. Δε κάναμε την προσπάθεια που έπρεπε, δε δώσαμε το 100% αυτού που μπορούσαμε. Φυσικά και μπορεί να ηττηθείς. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, όπως κι εμείς. Μπορείς να ηττηθείς αλλά πρέπει να 'παλέψεις', να δώσεις τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο νομίζω πως η συμπεριφορά μας δεν ήταν τέτοια".

Για το ντέρμπι με τον Άρη: "Ξέρουμε τη βαθμολογική κατάσταση και των δυο ομάδων και πάλι νομίζω πως έχουμε να κάνουμε μ' ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι γίνονται όλα. Γι' αυτό και πρέπει να προσπαθήσουμε σα να είναι.... τελικός και πρέπει να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και ξέρουμε επίσης πως είναι εξίσου σημαντικός αγώνας για την πόλη και τους οπαδούς μας".

Για το τι θα κρίνει τον αποψινό αγώνα: "Νομίζω πως αναφέρθηκα ήδη στη "μάχη" που πρέπει να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ακόμη περισσότερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη νίκη. Νομίζω πως όλοι στην ομάδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ν' αναλάβουμε τις ευθύνες μας".

Για την πρόσφατη ανάρτηση στο facebook φωτογραφίας που αντιμετωπίζει τον Μέσι και το σχόλιο "δεν έχει περάσει πολύς καιρός": "Οχι... ήταν στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το χρησιμοποιώ για την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Φυσικά, η προσωπική μου κατάσταση εδώ δεν είναι τέλεια. Δεν αγωνίζομαι κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Και νομίζω πως αυτό δεν είναι καλό και για την ομάδα. Επειδή με ήθελαν ν' αποτελέσω σημαντικό κομμάτι της και μετά τον αγώνα της προπερασμένης Κυριακής ήμουν πάρα πολύ θυμωμένος. Θυμήθηκα τον καιρό που αγωνιζόμουν, επειδή εδώ δεν είχα την ευκαιρία», κατέληξε ο στόπερ του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ