ΜΑΡΣΕΙΓ

Λονγκόρια για την επίθεση στο πούλμαν της Λιόν: "Είμαι θυμωμένος, μια ομάδα αναίσθητων χάλασε ένα ποδοσφαιρικό πάρτι"

Ο Πάμπλο Λονγκόρια κάνει δηλώσεις μετά την αναβολή του Μαρσέιγ - Λιόν
Ο Πάμπλο Λονγκόρια κάνει δηλώσεις μετά την αναβολή του Μαρσέιγ - Λιόν © 2023 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, δήλωσε θυμωμένος για την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Λιόν από οπαδούς των Μασσαλών, τονίζοντας ότι μία ομάδα αναίσθητων χάλασε έναν όμορφο αγώνα, που περίμεναν να δουν στο γήπεδο 65.000 κόσμος.

Η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Λιόν στο "Βελοντρόμ" την Κυριακή (29/10) αναβλήθηκε, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκαν τα πούλμαν των φιλοξενουμένων πριν φτάσουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο.

Ο πρόεδρος των Μασσαλών, Πάμπλο Λονγκόρια, δήλωσε θυμωμένος για το συμβάν, τόνισε πως είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά, χαρακτηρίζοντας όσους συμμετείχαν στην επίθεση "αναίσθητους".

"Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι αδιανόητο, απαράδεκτο, δεν μπορεί να συμβεί αυτό στον Φάμπιο Γκρόσο, τον οποίο γνωρίζω καλά. Αυτό δεν έχει θέση στην κοινωνία μας, είναι εντελώς απαράδεκτο»

Αυτές είναι καταστάσεις που είναι απλώς απαράδεκτες. Πρώτα από όλα, οι πρώτες μου σκέψεις είναι στον Φάμπιο Γκρόσο που είναι ένας προπονητής που σέβομαι και γνωρίζω από παλιά.

Πήγα να τον δω μόλις έφτασα στο γήπεδο, είδα την κατάστασή του κι όλες μου οι σκέψεις είναι μαζί του, αυτό που του συμβαίνει είναι απαράδεκτο. Για μια ομάδα αναίσθητων ανθρώπων να χαλάσει ένα ποδοσφαιρικό πάρτι είναι απαράδεκτο, με 65.000 οπαδούς είναι εντελώς απαράδεκτο.

Είμαι θυμωμένος, στενοχωριέμαι για αυτή την κατάσταση ακόμα κι αν έγινε έξω από το γήπεδο, ακόμα κι αν συνέβη στον δημόσιο δρόμο, δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στη σημερινή κοινωνία, δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοιου είδους καταστάσεις", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Μασσαλών.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ LIGUE 1 ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ