ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Αποφάσισε να μείνει ο Βαϊνάλντουμ, σενάρια για Ράμος

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μιλά με τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μιλά με τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ αποφάσισε να παραμείνει στη Λίβερπουλ, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους κόκκινους, την ώρα που υπήρξε δημοσίευμα που τους εμπλέκει στην περίπτωση του Σέρχιο Ράμος.

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, με τον Ολλανδό διεθνή μέσο να ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, το οποίο θα τον κρατήσει στο Άνφιλντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με το Sky Sports, τα είπε με τον Γιούργκεν Κλοπ και πείστηκε να συνεχίσει με τους κόκκινους, θέλοντας όμως γενναία αύξηση στις αποδοχές του, ώστε να είναι εφάμιλλες με άλλους καλά αμειβόμενους παίκτες.

Οι Βαϊνάλντουμ αποτελεί βασικό γρανάζι της μηχανής της Λίβερπουλ, η οποία δεν ήθελε με τίποτα να τον χάσει. Άσχημα νέα για τη Μπαρτσελόνα, η οποία περίμενε στη γωνία για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου, η Λίβερπουλ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος, ώστε να τον κάνει δικό της ως ελεύθερο το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή "El Chiringuito", πολύ πιθανό να κυνηγήσουν την περίπτωση του αρχηγού της Ρεάλ, ο οποίος έχει απορρίψει πρόταση ανανέωσης από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανέφερε η Marca.

Ο 34χρονος αμυντικός έχει το δικαίωμα να μιλήσει με όποιον σύλλογο επιθυμεί από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για νέο συμβόλαιο και η τρέχουσα συμφωνία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Και η Παρί πάντως είναι από τις ομάδες που μόνο αδιάφορες δεν είναι για τον Ισπανό σέντερ μπακ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ