ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Τρέλα για τον Κλοπ κατά την άφιξη της αποστολής στην Σιγκαπούρη

Λίβερπουλ: Τρέλα για τον Κλοπ κατά την άφιξη της αποστολής στην Σιγκαπούρη
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ THE STRAITS TIMES ΣΤΟ YOUTUBE

Η Λίβερπουλ ταξίδεψε από την Μπανγκόκ στην Σιγκαπούρη για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της και κατά την άφιξή της έτυχε θερμής υποδοχής, με εκείνον που γνώρισε αποθέωση από τον κόσμο να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η δημοφιλία της Λίβερπουλ έχει εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη από την εποχή που ανέλαβε τα ηνία της ο Γιούργκεν Κλοπ τον Οκτώβριο του 2015 και την οδήγησε σε σημαντικές επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων, με τη φετινή περιοδεία της στην Ασία να συνιστά λαμπρή απόδειξη.

Οι ρεντς ταξίδεψαν στην Μπανγκόκ για το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου γνώρισαν πολύ θερμή υποδοχή ("το ίδιο έγινε και όταν ήρθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;", είχε αναρωτηθεί ο Γιούργκεν Κλοπ κατά την άφιξή των κόκκινων στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδη) ενώ το ίδιο κλίμα συνάντησαν και στο δεύτερο σταθμό της ποδοσφαιρικής περιοδείας τους.

Αυτός είναι η Σιγκαπούρη όπου θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Παρασκευή (15/7) την Κρίσταλ Πάλας, με την αποστολή της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να προσγειώνεται στην πόλη της Νοτιοανατολικής Ασίας την Τετάρτη και τους παίκτες να τους περιμένει μία πολύ όμορφη έκπληξη, με οπαδούς να τους επευφημούν κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο.

Εκείνος βέβαια που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας και γνώρισε αποθέωση που συναντάει κανείς σε κάποιον παγκόσμια σταρ της μουσικής σκηνής, ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, αφού με το που βγήκε από το πούλμαν της ομάδας και πάτησε το πόδι του στο έδαφος, ακολούθησε πανδαιμονίο, με κραυγές υστερίας να βγαίνουν από τα χείλη των οπαδών για τον Γερμανό.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ