ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: "Έγιναν λάθη, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει τρία ή τέσσερα γκολ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη
Ο Γιούργκεν Κλοπ στο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη © 2022 SAKCHAI LALIT / AP IMAGES

Ο Γιούγκεν Κλοπ μετά το 4-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν λάθη, αλλά θα μπορούσαν με τις ευκαιρίες που είχαν να σκοράρουν τρία ή τέσσερα γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 4-0 της Λίβερπουλ στην Μπανγκόκ, με την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ να προηγείται με τρία γκολ μόλις από το 1ο ημίχρονο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το φινάλε του φιλικού τόνισε πως έγιναν λάθη, αλλά η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει τρία ή τέσσερα γκολ, βάσει των ευκαιριών που είχε.

"Το αποτέλεσμα προφανώς είναι αυτό, οπότε πρέπει να το αποδεχόμαστε πάντα. Φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τα γκολ μας.

Θα ήταν ένα ακόμα πιο θεαματικό παιχνίδι. Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και αυτό είναι. Είχαν πολύ καλές στιγμές, μας δημιούργησαν προβλήματα σε λίγες, αλλά είδα πολλά καλά πράγματα από την ομάδα.

Το παιχνίδι προφανώς ήρθε πολύ νωρίς για εμάς, για μερικούς παίκτες μας. Μπορείτε να το δείτε και αυτό. Λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει τρία ή τέσσερα στα τελευταία πέντε λεπτά, αλλά δεν το κάναμε και αυτό ήταν δικό μας λάθος"

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ