PREMIER LEAGUE

Σέφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3: Διπλό και ρεκόρ για τους "κόκκινους διάβολους"

Ο Ράσφορντ σε φάση από την αναμέτρηση Σέφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ράσφορντ σε φάση από την αναμέτρηση Σέφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την έκτη εκτός έδρας φετινή της ανατροπή (2-3 την Σέφιλντ) και με τη δέκατη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του κλαμπ έφτασε στην πεντάδα. (VIDEOS)

Διπλό και ρεκόρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κέρδισε εκτός έδρας με 3-2 τη Σέφιλντ, πέτυχε τη 10η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία του κλαμπ ενώ παράλληλα πήρε φέτος την έκτη νίκη της με ανατροπή.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 5' μετά από τραγικό λάθος του Χέντερσον και γκολ του ΜακΓκόλντρικ αλλά κατάφεραν στη συνέχεια μετά το 25' να ανεβάσουν την απόδοση τους και να γυρίσουν το ματς πριν φύγει το ημίχρονο.

Στο 26' ήταν ο Ράσφορντ ο οποίος μετά από μια τρομερή ενέργεια και σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια ενώ στο 33' ο Πογκμπά έκανε την μπαλιά στον Μαρσιάλ που πλάσαρε εύστοχα.

Με το γκολ του Γάλλου επιθετικού, το πρώτο του στο πρωτάθλημα φέτος, η Γιουνάιτεντ πήρε κεφάλι στο σκορ και πήγε μπροστά στο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα υπέροχο, ομαδικό γκολ στο 51' με τον Πογκμπά να ξεκινάει τη φάση τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να αλλάζουν με τη μία τη μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Ράσφορντ να πλασάρει για το 3-1.

Η Γιουνάιτεντ εν συνεχεία είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και η Σέφιλντ που δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι κατάφερε να μειώσει και πάλι με τον ΜακΓκόλντρικ με κεφαλιά στο 87'.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ραμνστάλ, Μπάλντοκ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Στίβενς, Μπέργκε (12' Γιαγκέλκε, 63' Μουσέτ), Αμπάντου, Φλεκ, Μπερκ (74' Μπρούστερ), ΜακΓκόλντρικ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Γουάν-Μπιζάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Μάτιτς, Πογκμπά, Φερνάντες (80' Βαν Ντε Μπεκ), Γκρίνγουντ (74' Μάτα), Μαρσιάλ (90' Μακ Τόμινεϊ), Ράσφορντ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Γουλβς - Τσέλσι 2-1 (66' Ποντένσε, 90+5' Νέτο / 49' Ζιρού)

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ 1-1 (30' Γκιουντογκάν / 43' Ατζάγι)

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

Άρσεναλ - Σαουθάμπτον 1-1 (52' Ομπαμεγιάνκ / 18' Γουόλκοτ)

Λιντς - Νιούκαστλ 5-2 (35' Μπάμφορντ, 61' Ροντρίγκο, 77΄Ντάλας, 85' Αλιόσκι, 88' Χάρισον / 26' Χέντρικ, 65' Κλαρκ)

Λέστερ - Έβερτον 0-2 (21' Ρισάρλισον, 72' Χόλγκεϊτ)

Φούλαμ - Μπράιτον 0-0

Λίβερπουλ - Τότεναμ 2-1 (26' Σαλάχ, 90' Φιρμίνο / 33' Σον)

Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας 1-1 (55' Αλέρ / 34' Μπεντέκε)

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

Άστον Βίλα - Μπέρνλι 0-0

Σέφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ