ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ - Τότεναμ: Η παντελώς ατυχής πρόβλεψη του Σέργουντ στη φάση του γκολ του Φιρμίνο

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League PETER POWELL/ POOL VIA AP

Ο Τιμ Σέργουντ διεκδικεί βραβείο για την τηλεοπτική γκάφα της χρονιάς καθώς δευτερόλεπτα πριν το νικητήριο γκολ του Φιρμίνο κόντρα στην Τότεναμ, είχε προβλέψει πως η Λίβερπουλ δεν είχε τύχη να κερδίσει κάτι από την εκτέλεση κόρνερ (VIDEO).

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση, που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Τιμ Σέργουντ, που μόνο... σοφά δεν ενήργησε.

Ο παλαίμαχος παίκτης αλλά και πρώην προπονητής της Τότεναμ (είχε φορέσει τη φανέλα της από το 1999 μέχρι το 2003 ενώ για πέντε μήνες μέσα στη σεζόν 2013-14 άσκησε καθήκοντα πρώτου προπονητή στα σπιρούνια) ήταν στο πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού "Amazon" για το σχολιασμό στο ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ της Λίβερπουλ και των Λονδρέζων, με τη φάση του 90' να τον αφήνει απίστευτα εκτεθειμένο.

Την ώρα που ο Ρόμπερτον έπαιρνε φόρα για να εκτελέσει κόρνερ από τα αριστερά ο Σέργουντ πήρε ύφος χιλίων καρδιναλίων για να κάνει την πρόβλεψή του πως δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει κάτι η Λίβερπουλ από τη συγκεκριμένη φάση, με τη διάψευση ωστόσο να έρχεται με αποστομωτικό τρόπο.

Ο Φιρμίνο ξεμαρκαρίστηκε με τρομερή προσποίηση πάνω στον Αλντερβάιρελντ και κατάφερε να σηκωθεί μόνος του για να πάρει την κεφαλά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει σαν οβίδα από το κεφάλι του Βραζιλιάνου στράικερ και να αφήνει άγαλμα όχι μόνο τον Λορίς αλλά και τον Σέργουντ.

Ή για την ακρίβεια να τον αφήνει σε παρόμοια κατάσταση σοκ με αυτή που ήταν -όπως τον κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός- ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας των σπιρουνιών.

"Ένα ακόμα κόρνερ. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το κόρνερ. Εννοώ, μπορεί να με τιμωρήσει η μπάλα αλλά νομίζω πως η Τότεναμ είναι κυρίαρχη στον αέρα στην περιοχή της.

Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος παίκτης της Λίβερπουλ να πιάσει πρώτος την κεφαλιά... με εξαίρεση αυτή εδώ τη φορά", είπε χαρακτηριστικά ο Σέργουντ, με τους συνομιλητές του να αδυνατούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους βλέποντας την πρόβλεψή του να καταρρέει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Υπενθυμίζεται πως μετά από αυτή την επικράτησή της, η Λίβερπουλ είναι μόνη στην κορυφή με 28 βαθμούς, με την Τότεναμ να είναι στη 2η θέση με 25 και τις Σαουθάμπτον και Λέστερ να μοιράζονται την 3η έχοντας αμφότερες από 24 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟΤΕΝΑΜ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ